Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen meditációval és hogyan...

Milyen meditációval és hogyan tudhatjuk meg, hogy mi a saját erőállatunk/totemállatunk?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a dolog. Meg szeretném tudni, hogy mi az én erőállatom és kapcsolatot kiépíteni vele, minél szorosabbat. Csak komoly választ szeretnék. :) Köszönöm! :)

2014. dec. 20. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha van neked is,és minden megy ,akkor végezd el a link alapján és fölösleges a kérdés.
2014. dec. 21. 09:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Megtaláltam. :D

Sikerül megtalálnom a totemállatomat. Igaz, hogy egy fél óra volt, de sikerült.

Olyan transzban voltam, hogy elfelejtkeztem a fizikai testemről, azt hittem, hogy tényleg egy erdőben vagyok. :D

Nem bírtam semmimet se mozgatni.

De sikerrel jártam, mert megtaláltam a totemállatomat. :DDD

2014. dec. 21. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak gondoltad nekünk ne legyen már igazunk.
2014. dec. 21. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez szuper.
2014. dec. 21. 15:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem csak gondoltam. :D Működik. :)

Köszi a válaszokat! :D

2014. dec. 21. 16:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Elhiszem, én is ki akartam ide írni egy kérdést a bölcsek kövéről, de mielőtt feltettem volna, már rájöttem mi hiányzott. Most van eddig nyolc.
2014. dec. 21. 17:04
 17/17 anonim válasza:
Nézd meg Bács Zoltán előadását, az a címe hogy táltos sámán mágus! Van egy másik előadása is, az a címe hogy sámánizmus élet a fényét túl! Kutakodj, keresgelj, tégy fel kérdéseket, és sose hagyd abba a keresest! Hidd el, megeri!
2021. szept. 18. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!