A spirituális emberek szeretnek mindenkit? Hogy csinálják?
Nem szeretnek mindenkit, aki mégis azt mondja az át esett a ló túl oldalára. Képtelenség s káros is lenne mindenkit szeretni, de tény hogy nagyobb azoknak a száma akiket szeretnek.
Többek között elfogadással és megértéssel.
igen Ozmium, te jó lélek vagy (csak butuska, ha nem veszel tudomást a lélekről:D )
Olyan, aki "mindenkit szeret" - az gyanús...
Mert ahogy Kosztolányi írta: Könnyű szeretni az egész emberiséget, de nehéz Kovács urat a szomszédból. :D
Így igaz. A szeretet azon alapul, hogy elfogadod az illetőt a hibáival együtt és megértéssel fordulsz felé.
Persze megint mást jelent a szerelem.
De addig, amíg nem tudod önmagadat elfogadni úgy, ahogy vagy, addig senki mást se fogsz tudni.
Én így csinálom. Először is önmagamat fogadtam el, minden testi hibáimmal együtt, és örültem, hogy én, én lehetek. Ki fog alakulni magától a többi. És egyszer csak azt veszed észre, hogy jobban megbíznak az emberek benned, mert megértéssel és elfogadással tudsz rájuk nézni. Bár ez bennem alapból meg volt kiskorom óta. :)
Akinek a tudatossága elérte a szívcsakrája szintjét az sugározza másokra igazi énjének lényegét a feltétel nélküli szeretetet. Ezt a ragaszkodó, érzelmi szeretettel nem lehet megcsinálni mert az feltételhez kötött.
Tehát a két szeretet között különbség van és itt a válasz a kérdésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!