Mit tudtok mondani az eltűnő tárgyakról?
2013 szilveszterén használtam egy nadrágot ami nagyon vastag összehajtva 15cm magas (Nagy ember vagyok) És egyetlen ruha szekrényem van a házban! 3 polcos 1M magas és széles! Március környékén már kerestem és azóta is kerestem hol lehet! Kereste nagymamám apám anyám bátyám mind kipakoltuk az utolsó ruháig a szekrényem.Tegnap keresem az új pizsamám a szekrényben ami 3 polcos és úgy döntöttem belerakom a rövidnadrágjaim egy szatyorba és berakom a közös akasztós szekrény aljába!
Miközben ezt tettem a szekrény bal alsó polcán legfelül ott van a nadrág! Annyit kell erről tudni hogy arany színű és csillog sötétben világít mint a láthatósági mellény! Az összes többi ruhám fekete, egyéb színű ruhám nincs!
Apám keresi a szemüvegét amit anyám jelenlétében letett! A szobálya 3Mx4M egy ágy egy tv álvány és egy éjjeli szekrény van ben! A tv állványon csak a tv van az éjjeli szekrényen egy lámpa meg egy könyv benne az igazolványok okmányok papírok... nem találják másnap reggel ösztönösen nyúl érte az éjjeli szekrényhez és ott van meglett rajta volt a könyvön amit úgy rakott le hogy nem látja mert nincs meg a szemüvege!
A bátyám azt mesélte hogy írt valamit gravírozott nevű arany színű tollával iróasztalnál kattingat a számítógéppel akar írni nincs meg a toll 3 perc keresés után kimegy wc-re majd a konyhába inni és ott van a konyha asztalon a tolla amivel írt!
Anyukám nagyon rendszerető ember ha megvakulna is tudná mi hol van a holmija között! Egyedül van itthon laptopja kikapcsolva az asztalán, ő fekszik az ágyon és nyomkodja a telefonját kimegy a wcre és mire visszajött nem volt a laptopja a helyén! A párna alatt találta meg!
Nekem irdatlan sok holmim van minden bele van rakva valamibe! Cuccaimat a konyhaszekrény feletti gardrobban is tárolom aktatáskákba böröndökbe! Mind üres egyikben sincs semmi csak levegő! Volt a fiókomban 8 db körző 1 db-sincs egy másik fiókban 10-15 vonalzó egy sincs a tankönyveim a könyvespolcról...stb! Észre se vettem hogy nincsenek meg 2011 óta nem kellettek!
Vendégeket nem fogadunk ha igen olyan szobába vezetjük be ami erre a célra kialakított, gyerek nincs nem is volt a háznál az ajtó kóddal és kulcsal nyílik zárunk mindent!
Aranyékszerek telefonok a polc tetején valamit már belepett a por az nem tűnik el! A pénz a számlákra 5.étől 10.éig a szekrényen lesúlyozva a kajapénzt minden nap a tv elé rakjuk!
Nyugodtan írd le. Sokat foglalkozok ilyenekkel, mert olyanokat is átéltem már, amiket másoknak elmeséltem, azt mondták, hogy ők már szívrohamot kaptak volna.
Leírhatod privátban is, mert tudok segíteni, de... Jön egy saját bölcselet. :DD
Hiába a megoldás, ha a probléma zárt, ha viszont a probléma zárt, a megoldás is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!