Valaki aki ért hozzá meg tudná nekem mondani milyen gyógykövek ezek? (képek lent)
2014. szept. 17. 13:12
1/11 A kérdező kommentje:
1 : az első képet nem sikerület fel tenni, de most igen tehát itt van :
2014. szept. 17. 13:15
2/11 anonim válasza:
Semmilyen. Találták a tóparton és ráfogták, hogy gyógykő. Aki pedig elhiszi, megveszi az nyugodtan vessen magára.
3/11 anonim válasza:
Mit gondolsz, hogy hatnak?
Dörzsölgeted? Vonalzóval jobban járnál, jobban feltöltődnél statikusan.
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom de nem ilyen válaszokat kértem a nevükre vagyok kíváncsi csak.
2014. szept. 17. 13:22
5/11 anonim válasza:
ezek nem gyógykövek , gondolom a perui bazárosnál vetted, elmondom én ,hogy jártam az ilyennel , anyám vett 1 perui bazárostól "szerencsét hozó" karkötőt rajta 1 kővel belevésve valamilyen jelek, felvettem semmi, pár nap múlva fura érzés tört rám,nyomottság, le is vettem azóta nem viselem és jobban vagyok.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem vettem semmilyen bazárostól. a rokonságból adta valaki őket. na de mindegy akkor....
2014. szept. 17. 22:59
7/11 anonim válasza:
# 5
Nyilván...az a perui meg valószínűleg romániából jött:D
8/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "gyógykő", így a kérdés értelmetlen.
9/11 r42K2000 válasza:
2 tejkvarc
1 citrin vagy gipszkristály.
3 uhh az megfogott láttam benne obszidián (fekete)lazurit (kék) és igen ezek gyógykövek tö biekre nehallgass én érrek hozzájuk és sok mindenemen segitettek a megfeleló gyógyhatásu kő!!!!!!!!!
10/11 anonim válasza:
#9: rosszabbul és primitívebben írsz, mint egy kisiskolás. Így nehezen fognak hallgatni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!