Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen a halál után?

Milyen a halál után?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmilyen.
2014. nov. 26. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Szar. Tehát használd ki életed minden pillanatát. Mert utána lehet, hogy a pokol jön!!!
2014. nov. 27. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! Hát...figyelj. Nem is olyan rossz. Nyugis. Nemrég haltam meg de az egész élet során nem pihentem ennyit. Csak ne lenne itt ez a kefebajszos b'zi aki folyton a zsidók kiírtásáról dumál németül, meg az az őrült inkvizítor is elég zavaró, aki méltatlankodik h következő élet nincs is! De ha nem figyelsz rájuk el lehet viselni. Nahh de én mentem Reinkarnálódni! Majd még összefutunk. Vagy nem.

(komolyan, hogy lehet ilyeneket kérdezni? senki nem tudja mi van utána.)

2014. nov. 28. 10:44
 14/14 Greaper96 válasza:
Egész jó bár egy tömegsírba elég szűkös >< Amúgy mielőtt kilakoltattak volna a sírból kellemes volt de a kukacok rágták a valagam, de legalább egymagam voltam és nem kellett beállnom a csapatszellembe... Próbáld ki élvezetes ;)
2014. dec. 8. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!