Mi lehetett ez?
Nemrég volt egy betegségem, amivel megműtöttek. A műtét előtt csak azt tudtam, hogy valamilyen elváltozás, de hogy milyen "altípusa" az elváltozásnak, azt nem tudtam.
Kértem a fentieket, hogy adjanak valamilyen választ, amitől megnyugszom, mert eléggé kivoltam akkor este, sírtam is, és amint kérésem véget ért, hirtelen, nagyon erős hanghatás kíséretében egy iszonyatosa erős, szinte vakítóan fehér fény világította meg a homlokomat, ami rendesen égetett.
Nem aludtam, teljesen éber voltam, és az egész "akármi" nem tartott tovább 1-2 másodpercnél.
Szerintem a hirtelen nagy mértékű stressztől / izgalomtól érezted, hogy ég a homlokod és a mellékvesédben termelt hormonok termelése nem tudta megfelelőlen követni a helyzetet, ezért vagy a vércukrod vagy a vérnyomásod leesése miatt, igaz ébren voltál, de alvási hallucinációd történt.
Persze semmi alapja nincs annak, amit írtam. Csak úgy írtam valamit. De szerintem tuti hallucináció volt. (és nem hinném, hogy személyiségzavarod van vagy agyi görcsöd).
Tudod az én koromban már...
"Úgy tűnik a seol tágas és végtelenül szélesre nyitotta száját. Bár a seol már megszámlálhatatlanul sok halottat nyelt el, úgy tűnik, folyton még többre vágyik."
Bocs, de nem tudtam érdemben reagálni arra amit írtál:P
Na meg a fülem is viszket rettentően. De olyan jól esik vakarni pálcikával vagy a kezemmel. Lassan már sebesre vakarom. (a pattanást kivarakni meg még kifejezetten megkönnyebülés is, csak nem túl gusztusos).
De komolyan. Már kigyúrt teljesen a fülem. Jobb mint önkielégíteni. Dörzsölni az idegeket....
Memento Mori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!