Mrs.Redy kérdése:
Miért lehetett ez?
Figyelt kérdés
A tegnapi reggelén betegen ébredtem. Fájtak a csontjaim, ízületeim, fejem. Állatkert volt betervezve az nap délelőttre. Nem hagyhattam ki mivel imádom az állatokat ezért egyértelmű volt hogy elmenjek.Mikor odaértünk valószínűleg leesett a vércukrom és elájultam. Volt már ilyen..nem ért váratlanul. Hazaértünk és lefeküdtem aludni. A szüleim reggel avval fogadtak ,hogy el kezdtem este beszélni folyékonyan egy nyelven álmomban. Se nem angolul, se németül, sem oroszul. Lehetséges hogy valamilyen régen kihalt ősi nyelven beszéltem? Befolyásolhatta ezt az elájulásom szerintetek?2014. aug. 8. 10:46
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam ,,halandzsázni,, de ez nem olyan volt..:DD
2014. aug. 8. 11:30
3/6 anonim válasza:
Úristen a jóslat beteljesült. Te vagy az elsőszülött akit a reptoidok kiválasztottak vezetőjüknek, ezért nem értették a szüleid, hoyg mit mondasz. Várjuk a parancsaid mester.
4/6 A kérdező kommentje:
Menj már kérlek:DDD Te nekem neeee;))
2014. aug. 8. 14:09
5/6 anonim válasza:
nem hiszem hogy valami ezoterikus jelenségre gondolsz. Én sokat hallgattam távol-keleti nyelveket (kínai, japán és koreai). fordult már elő velem is h egy ehhez hasonlóan beszéltem álmomban ( tesóim szerint). lehet hogy csak a tudatalattid tette és hogy másszor is előfordult már csak te nem vetted észre mert aludtál.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van:) Szerintem is valami ilyesmi lehet benne így visszagondolva.. Köszönöm az értelmes válaszod!!:)
2014. aug. 8. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!