11/17 Spilerke válasza:
Nyitó téma: miért nem statuálunk példát azzal, hogy kivégezzük a bűnözőket, a gyilkosokat, az erőszakolókat, ahelyett, hogy börtön büntetésre ítélnénk őket? Hiszen kis szerencsével, ha hidegre tesszük őket évekre az nem oldja meg a bűnözést, a korrupciót, a gyilkosságok összességét. Viszont, ha csírájában folytjuk el a bűnözést, és félelmet keltünk a jövendő bűnözőkben, akkor valamelyire vissza tudjuk folytani a bűnözést. Olyan példát kéne statuálni, amitől rétegnek a bűnözők.
12/17 anonim válasza:
Kómában lévő nem eszik -> nem is kakál
13/17 anonim válasza:
Amúgy én régebben feltettem egy ilyen kérdést és pár hónap után megkaptam rá a választ. A kómában lévőket gyomorszondával táplálják, tehát kuláznak, pelenkázzák őket. Csak gondoltam hátha elgondolkodsz rajta :D
14/17 anonim válasza:
"Vagyunk-e azok, amik lehetnénk?"
"Létezhet-e igaz barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"
15/17 MesCool válasza:
ezt a kérdést már én is feltettem korábban: :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudomany..
16/17 yosimitsu01 válasza:
1 nyudij :)
2 az idő
3. 2 végtelen lehet e nem egyforma
4 világ egyetemben valló utzás esetében a végtelenben való elhelyezkedés, a határokhoz képest
5 idő utazás mind múlt , és jövő
6 párhuzamos univerzumok.
7. villágegyetem megsemmisülése esetén menekülés fekete jukba
globális katasztrófa esetén 100 ember a 8 milliárdból, miért pont ök.
8 5 ember megmentése egy feláldozásával. (nyitott)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. nov. 23. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!