2/6 A kérdező kommentje:
nem netes hülyeségekre gondoltam
2014. nov. 14. 18:33
3/6 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy ha megérett rá az ember, akkor megtudja. Új jelzi, hogy állandóan ugyanaz az az állat fog megjelenni a mindennapjaiban. Álomban, és bármilyen módon. Persze nem azt mondom, hogy egy bölény vagy oroszlán fog veled szembe jönni a szomszéd kisutcában. Viszont tegyük fel véletlenül meglátsz egy képet, vagy valamilyen állatot ábrázoló képzőművészeti terméket ami nagyon megragad, és még álmodban is jön, akkor ő lesz az.
5/6 anonim válasza:
Egyfene megmondom neked ezegyszer: a te totemállatod egy szép, nagy, vizibagoly!
6/6 anonim válasza:
Én nagyon egyszerűen rájöttem :)
Jó pár hónappal ezelőtt hihetetlen rajongást kezdtem érezni a szarvasok iránt.
Felfestettem egyet a szobám falára, vettem agancsos nyakláncot, és még a telefon háttérképem is egy szarvas volt.
Utána olvastam ennek, mire kiderült, hogy ez valószínűleg azért van, mert a szarvas a totemállatom...
Ezt később bizonyította az is, hogy napokig álmodtam szarvassal, és még egy regényben is "szembejött" velem egy.
Azt mondják, meditálás közben is meglehet találni. El kell lazulni, és megpróbálni nem találgatni, hogy vajon mi lehet a totemed.
Máskülönben, sok módja van, de nagy valószínűséggel magadtól ráfogsz jönni. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!