Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ikrek, vagy akinek van ikertes...

Ikrek, vagy akinek van ikertestvére, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Úgyértem ,hogy haonló módon fog fejlődni a személyiség,mígnem végül ugyanarra az útra sododrja őket az élet? Olyan van,hogy az úgynevezett lelki kötődés csak az egyik félben alakul ki? (Teljesen komolyan kérdem)

2014. okt. 29. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én történetesen ismerek egy iker párt, akiknek a személyiségük elég azonos.. Meg szinte megkülönbözhetetlen a külsejük is, de a lényeg az hogy míg az 1-ik egy időben, jó sorsú volt addig a másiknak se munkája se családja. Elherdálta a pénzt a család elöl, majd kisemmizte a sorsa. És míg a másik kigúnyolta hogy milyen szerencsétlen Pontosan ugyan arra a sorsra jutott!!! Se család, se állás semmi.
2014. okt. 29. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Van egy iker testvérem (másfél perccel öregebb nálam)

Mi már felnőttek vagyunk így elmondhatom, hogy csakis külsőre passzolunk. A személyiségünk, gondolkodásunk, ízlésünk ég és föld.

Már gyerekként sem hasonlítottunk. Míg én a sportos, vagány, kicsit bulizós lány voltam, addig a tesóm olyan kedvesen nőies, jó tanuló aki tudta 14 évesen, hogy mit akar elérni az életben.

Míg én szakmát tanultam, és kíváncsi voltam a világra, addig a testvérem egyetemet tanult, családot alapított.

Míg én külföldre mentem, addig a testvérem újabb diplomát szerzett, házat vett, nevelte lányát.

Ami sosem változott az elmúlt években az a testvéri ragaszkodás. Hiába élek 2000 km távolságban a heti egyszeri telefon vagy skype mindig megvan. Ha nem is évente de 2 évente személyesen is összejövünk. Ilyenkor mind a 4-en újra együtt vagyunk. Van egy húgom, és egy bátyám is, akikkel szintén erős kötődés van, szóval ez független az ikerségtől.

38/N

2014. okt. 29. 23:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszõnöm a válaszokat.Elsô válaszoló èn is ezt gondolom hogy lehet így ban ahogy írtad.2.-nak ezek szerint ugyanaz a kõtôdès más testvèrrel is lehetsèges? Ez új ,èn nem ezt tapasztaltam.
2014. okt. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!