Szellem? A nagymamám augusztusban meghalt. És tegnap vele álmodtam, és ma megúgy éreztem itt van velem. Ézeztem az illatát. Megminden! Nem értem mi lehet ez.
Az álom a gondolat, emlékek, képek, hangok és érzések összessége, úgyhogy nem csoda, hogy álmodsz róla.És azért érezted úgy, hogy itt van veled, mert előző nap vele álmodtál ez felszínre hozta azokat az érzelmeket, amiket a nagymamád iránt érzel.
L
Igazából érezhetitek őket, a hangjuk, illatuk alapján. Ez azt jelenti, hogy jól érzi magát és hálás azért, amiért jók voltatok hozzá. :) Ő küldi a jeleket, hogy ne aggódjatok érte, ne gyászoljátok, hisz ő boldog. :D Megszabadult a testi fájdalmaktól és jól alkalmazkodott az átmenethez. :)
Ezért érzitek. :)
Bocsi 2. válaszolónak.
A 3. én vagyok. :D
"Az álom csak aznapi ébredés után hozza fel az
érzelmeket, azt is egy pár másodpercre csak. Meglehet
tartani az álomképeket, de nem könnyű, sok gyakorlás
kell hozzá. 3. válaszolónak írtam. :)"
Az álom akár még hónapokkal később is hatással lehetnek ránk. Például, ha egy elhunyt családtagról álmodsz az mely nyomott hagy benned
Az addigi érzelmek ismét felszínre kerülnek és ez olyan érzéseket kelt, mintha az elhunyt még mindig élne. Abban is tévedsz, hogy úgy gondolod, hogy ha nem emlékszel egy álomra az nincs hatással a rád, pedig a tudatalatt azok az álomképek megmaradnak ezért is lehetnek néhanapján rosz érzéseid, de nem érted, hogy honnan jön ez a nyomasztó érzés.
L
Jajjjj már, nekem olyan beteges morbid humorom van (hogy most olyan gonsznak érzem magam), így inkább kussolok.
Sajnálom, hogy meghalt a nagyid.
A szép emlékeit őrizd és ne a fájdalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!