Vélemény? Érdekes. Komoly válaszokat várok!
Volt egy férfi és egy nő. Az volt az álmuk, hogy 3 gyermekük lesz, se csak esküvő után. Sajnos a nő a védekezés ellenére terhes lett. Örült, a férj ideges lett, ordított. Nem akarta! Elvitte orvoshoz. Az orvos azt mondta, daganat és el kell távolítani. De a nő eleinte nem akarta, mondván, ÉREZTE, hogy igenis terhes. Aztán beletörődött. Beleegyezett a műtétbe.
A nő a műtét után megváltozott. Rémálmai lettek: egy véres kisfiúról álmodott, akit egy orvos elhúz magaután. A szerelme nyugtatta, hogy csak álom. De hiába aludt vissza, az álom újra és újra visszatért. A férfi már kezdett ideges lenni, hogy minden este a nő nyafog neki és fél. Ordított.
Egy este részegen iszogatott, a nő megint az álmairól beszélt rettegve. A férfi nem bírta tovább, elmondta: lefizette az orvost hogy azt mondja daganat, pedig terhes volt. Ő nem akarta.
A nő toporzékolt, sírt. Átverés áldozata lett, az abortusz gyilkosság! Minden vallás tiltja.
Mikor a féri lefeküdt, egy vízzel teli kádba feküdt, felvágta az ereit.
Reggelre meghalt. A férfi így talált rá, vérrel fel volt írva: gyilkos.
Ekkor döbbent rá, mit tett. Sírt, a felesége mellé ült a véres vízzel teli kádba, zokogott. De már nem élt.
Temetés után:
A férfi megváltozott. Olyan volt, mint egy gyerek. Állandóan a fejét fogta és furcsán viselkedett. Mindig látta maga előtt a halott feleségét és a megnem született fiát a nő rémálmaiból. Mindig csak a bocsánatukért könyörgött.
Szerintetek? Megtörtént! Szerintem erős bűntudat. Pszihológusnak tanulok, de sok ilyen, hasonló esettel találkoztam. Ha netán kérdése van valakinek, írjon itt: lagata@gmail.hu
Vélemény? :) Szerintem csak szimplán erős bűntudat, kifordult önmagából.
Nem tudom, mi a bajod. Ha nem tudsz jó történetet írni, nem tudod jól előadni, az nem a mi hibánk, hanem a tied.
Ezért nem kell ránk köpködni.
Nem ment át amit írtam, pedig pozitívat akartam:D
De komolyan vonzod a negatívat...
Sok mindenhol: könyv, itt a neten pl.
Na szia
#10 (kérdező)
Szállj le a magas lóról, különben nagyot fogsz esni!
.
15-16 évesen nem tanulhatsz még pszichológusnak, esetleg -ha nagy leszel- az szeretnél lenni!
.
Még 16 éves korodra is elmaradásban vagy ismereteiddel, bőven van még tanulni valód!
Tudod, már régen feltalálták a terhesség-indikátort, amit elterjedten használnak is! At pedig daganatos betegségre nem ad pozitív eredményt!
.
Lehet, hogy az általad ismert "minden vallás" tiltja az abortuszt, de a gyermekgyilkosságot nem. Gondolj a hosszú időn át gyakorolt lány-gyermek újszülött megölésére Kínában!
.
A leírottjaid alapján lehet belőled még nagy író is: elérheted akár a 190 cm-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!