A politikusok között vannak földön kívüliek?
Ah már értem. De azért egy beszédjavító tanfolyamra elmehetnél vagy csak fejezd ki magad érthetőbben;)
Nos hát az inváziós flotta felülről fog érkezni. De mivel már sokuk beépült közénk ezért felszíni támadásra is számíthatunk.
Sajnos a fegyvered hatástalan ellenük szóval semmi esetre se vedd elő.
Ha támadnak akkor csak az Ellenállás és Szíriuszi Magyar Külképviselet segíthet. Illetve meg lehet próbálni összeugrasztani őket a reptoidokkal, bár az nem jó ötlet, mert akkor a csaták következményeként MINDMEGHALNÁNK! És ez TÉNY!
Szerintem inkább a paranoia szó jelentésének nézz utána :D.
De most komolyan:
"kísérleteznek" - ugyan már, ahhoz kontrolláltabb körülményeket állítanának be, meg mit vizsgálnak? H mikor törünk ki forradalmat?!?!
"gyarmatosítani akarnak" - könyörgöm, ha olyan technológiával rendelkeznek, h átszelik vele az úrt, akkor pont ne lennének olyan fegyvereik, melyekkel egykettőre legyőznének?!?!
Szerintem a "között vannak" megfogalmazás nagyon megengedő!
.
Nem "között vannak", hanem a többségük az! Mégpedig a lehető legrosszabb fajtából, akik az emberiség elpusztítására törekedszenek.
Amúgy a nem túl eszes/értelmes fajta, hiszen nem veszik számításba, ha a nem közéjük tartozó embereket kipusztítják, ki fogja etetni őket?
Más világot felkeresni nem tudnak, hiszen, ha elméleti felkészültségük (ami kimerül abban, hogy "Úgy kell megcsinálni, hogy jól működjön!") meg is van rá, gyakorlatuk, gyakorlati tudásuk nulla!
Más világra nem, csak a másvilágra tudnak jutni.
Na elkalandoztam mindenféle oldalakra, de végül ide vezetett vissza a galaktikus utazás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__61..
Ezáltal felvetődött bennem az a kérdés, hogy hogyan lehetne egy lumbágólábút összeragasztani a deltoidokkal, ahogy a kolléga pedzegette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!