Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A politikusok között vannak...

A politikusok között vannak földön kívüliek?

Figyelt kérdés
És ha igen, kik azok?
2014. okt. 23. 17:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Soha nem hallottam még azt a szót, hogy lumbulábi. Ennek is utána kell nézzek.
2014. okt. 23. 19:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Az lumbágólábú, csak rövidítve. Gyakran isiásszal is párosul.
2014. okt. 23. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó tévedsz. A lumbulábi egy földönkívüli faj neve. Alakváltó, ellenséges idegenek, akik gyarmatosítani akarják a Földet. És ugye mivel Magyarország a világ közepe, ezért itt kezdik.
2014. okt. 23. 20:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom. Csak én úgy mondom, hogy omlósz, meg úgy, hogy lumbágólábú. Ezek felülről fognak támadni, vagy alulról? Már csak azért, hogy felállítsam a fegyveremet, vagy jobb, ha lógatom?
2014. okt. 23. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Ah már értem. De azért egy beszédjavító tanfolyamra elmehetnél vagy csak fejezd ki magad érthetőbben;)

Nos hát az inváziós flotta felülről fog érkezni. De mivel már sokuk beépült közénk ezért felszíni támadásra is számíthatunk.

Sajnos a fegyvered hatástalan ellenük szóval semmi esetre se vedd elő.

Ha támadnak akkor csak az Ellenállás és Szíriuszi Magyar Külképviselet segíthet. Illetve meg lehet próbálni összeugrasztani őket a reptoidokkal, bár az nem jó ötlet, mert akkor a csaták következményeként MINDMEGHALNÁNK! És ez TÉNY!

2014. okt. 23. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a paranoia szó jelentésének nézz utána :D.

De most komolyan:

"kísérleteznek" - ugyan már, ahhoz kontrolláltabb körülményeket állítanának be, meg mit vizsgálnak? H mikor törünk ki forradalmat?!?!

"gyarmatosítani akarnak" - könyörgöm, ha olyan technológiával rendelkeznek, h átszelik vele az úrt, akkor pont ne lennének olyan fegyvereik, melyekkel egykettőre legyőznének?!?!

2014. okt. 23. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Én reptoidot patexel szoktam ragasztani. Meg deltoidot is. A fegyverem pedig mindenre hatásos, még soha nem hagyott cserben.
2014. okt. 23. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a "között vannak" megfogalmazás nagyon megengedő!

.

Nem "között vannak", hanem a többségük az! Mégpedig a lehető legrosszabb fajtából, akik az emberiség elpusztítására törekedszenek.

Amúgy a nem túl eszes/értelmes fajta, hiszen nem veszik számításba, ha a nem közéjük tartozó embereket kipusztítják, ki fogja etetni őket?

Más világot felkeresni nem tudnak, hiszen, ha elméleti felkészültségük (ami kimerül abban, hogy "Úgy kell megcsinálni, hogy jól működjön!") meg is van rá, gyakorlatuk, gyakorlati tudásuk nulla!

Más világra nem, csak a másvilágra tudnak jutni.

2014. okt. 24. 07:57
 19/20 A kérdező kommentje:

Na elkalandoztam mindenféle oldalakra, de végül ide vezetett vissza a galaktikus utazás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__61..

Ezáltal felvetődött bennem az a kérdés, hogy hogyan lehetne egy lumbágólábút összeragasztani a deltoidokkal, ahogy a kolléga pedzegette.

2014. okt. 24. 08:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Mármint a #17 kolléga.
2014. okt. 24. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!