Miért van az amikor a spiri kontra normál emberek így élnek?
Aki fittyet hány a spirituális dolgokra azok jólétben pénzben vannak akik pedig alkalmazzák azt azok pedig éppenhogy van miből lenniük.
Mintha fordítva lennének a dolgok ahogyan a spirualitás tanítja?
Ó persze, mintha a csúnya profit orientált világban csakis mások kizsákmányolásával lehetne meggazdagodni. Véletlenül sem úgy hogy írni egy fasza mobil alkalmazást, nyitni egy fasza hamburgerest, kávézót, pékséget, akármit, amit szeretnek az emberek és szívesen adnak érte pénzt mert hasznos.
Ezt pont azok állítják, akiknek az iskola alatt is az volt a kifogásuk, hogy "genyó a tanár, utál engem, a másik nyal, azért lett 5-ös". És ezzel meg volt ideologizálva a semmittevés.
Aztán ugye nem kell mérnöknek tanulni, mert bonyolultak a természettudományok, jó lesz a jóslás meg a hókuszpók.
Nem kell vállalkozáshoz érteni, majd úgyis bevonzzuk a pénzt.
Végül a sok ezós meg spiritualista valójában csak pénzt akar kicsikarni ebből a csúnya anyagi világból amit annyira-annyira utálnak, de ők aztán tényleg mások lehúzásával teszik.
Rengeteg , anyagi jólétben lévő embert ismerek, 90%-ukkal nem cserélnék/nyilván a zsozsoból jó lenne egy kicsi, de nem mindenáron/. Közülük viszont sokan cserélnének velem, mert egy idő után a "tudás" hatalom lesz..Mindenkinek mondom: lehet kezdeni a tanulást , dolgok átértelmezését, az alázatot, a másokon való segíteni akarást.No, ebből nem kérnek sokan.Csak a "lehúzó" ezósokat látják, kóklerek pedig az élet minden területén vannak/egyszer egy festőt zavartam el, mert én különbül befejeztem utána, de az élet bármelyik területéről lehet példát hozni/. A csekkeket pedig mindenkinek fel kell adnia...
Tudni kell a határt,és hogy miért kérünk pénzt...
Aki nagyon buta az emberekkel mint szóban és viselkedésben is annak megvan minden amit akar. A spiri embernek pedig nem.
Viszont az akinek nem azt kellene kapnia amit kap mert senki és semmi iránt minimális szeretetet nem mutat az kap mindent.
Akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!