Mi a véleményetek Villás Béláról?
Figyelt kérdés
A párom úgy oda van érte, mint valami istenért. Pár hónapja 1-1 alkalommal volt néhány hetente pár perces vitánk, de mostanra már egyre durvább!
Én nem vagyok laikus vagy hogy fogalmazzak, de ez az emberke számomra több mint irritáló.
Van róla valami véleményetek, tapasztalatotok?
2014. szept. 29. 21:45
2/4 anonim válasza:
Nagyon tájékozott és okos ember. Nem tudom néztél e már videot tőle vagy előadást. Nekem tetszenek a videoi nagyon sok érdekes dologról beszél. Csak ugye ehhez is kell egy beállítotság.
3/4 anonim válasza:
Igen, nagyon okosan félre vezeti a sok hiszékeny embert!
Valahogy próbáld meg leszoktatni róla! Mert semmi bizonyítéka semmire, csak nyomja a rizsát a semmiről.
4/4 anonim válasza:
Jó a marketing dumája,és jó üzlet ember.Ő is egy érdek ember mint nagyon sokan ezen a világon.Amit beszél és amiről beszél nem érdemes komolyan venni,mert ő nem egy szellemi ember.Semmi köze nincs a spiritualitáshoz.Ha valaki komolyabban megvizsgálja a munkásságát rá jön hogy csak egy kókler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!