Mi a véleményetek Villás Béláról?
Elsősorban olyanok véleményét kérdezem akik MÁR VOLTAK legalább egy eőadásán esetleg tanfolyamán, nem pedig olyanokét akik csak ítélkeznek úgy hogy még nem hallgatták őt meg személyesen!
Mennyibe kerül beülni egy előadásra egyébként?
Szia!
Amiről és ahogyan beszél,szerintem korrekt!Ellenben azt nem tudom hova tenni,hogy egy előadást 100000 forintért tart meg!Tudom én,hogy terembérleti díj meg saját költségek,meg...,na de 100000!
Nálam a mérték a régi táltos világ embere!Egy táltos nem kérhet semmit a gyógyításért és ajándékot is csak tehetős embertől fogadhat el!Szegénytől még ajándékot sem!
"Nekem kb 95%-ban tűnik korrektnek, amit mond. A maradék 5%-kal viszont nagyon "ki lehet siklatni" a közönséget"
Ezt úgy értem, mint pl a reklámoknál, ha valamit el akarnak adni, akkor mondanak előbb egy sor igaz állítást a termékről, és csak az x-edik lesz hazugság (vagy enyhén túlzás), de mivel ezt az x-edik állítást megelőzte egy csomó igaz állítás, a befogadó kritikai érzékét ezzel elaltatva, az x-ediket már gondolkodás nélkül el fogja fogadni, nem lesz olyan kritikus, mint az első állításnál.
"egy előadást 100000 forintért tart meg"
Ezt írtam!Hogy lett ebből fejenként 100000?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!