Mi a véleményetek Villás Béláról?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok véleményét kérdezem akik MÁR VOLTAK legalább egy eőadásán esetleg tanfolyamán, nem pedig olyanokét akik csak ítélkeznek úgy hogy még nem hallgatták őt meg személyesen!
Mennyibe kerül beülni egy előadásra egyébként?
2012. dec. 2. 15:24
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos nem midnenkinek ennyire logikus és utána ez van... ezért szeretem az embereket!
2012. dec. 4. 22:13
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm hogy mellettem szóltál, de mint látod, sajnos nem mindenkinek ennyire logikus... Sok ész kell egy kérdés felfogásához, dehát ezért szeretem az embereket... :)
2012. dec. 5. 20:19
13/14 anonim válasza:
Azért jó ez a fórum, mert a kevésbé kedves, beszólogatós válaszolók csak megedzik az embert! :) Én már elég jó kis kérget növesztettem, amióta idejárok. :) Persze meglepetések még mindig akadnak, amikor csak pislogok. Ilyenkor hatásos a lesz@rom tabletta. :)))
14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de valahogy cseng az a mondás olyankor a fejemben hogy hülyékkel nem érdemes leállni vitatkozni :) ez is valami leszarom tabetta szerűség
2012. dec. 7. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!