Hogyan tudnám JÓL alkalmazni a vonzás törvényét?
Eléggé kiforgatod, amit írok.. :D Tegyük fel, nekem gyerekkori vágyam, hogy eljuthassak Disney Land-be. Nem tartozik elsődleges céljaim közé, hogy el akarok oda menni, de legalább egyszer mindenképp szeretnék.
Ettől függetlenül ha jobban ráállnék a témára akkor se következne be hamarabb.
Néha úgymond felesleges célokat felállítani, mert az élet úgyis közbeszólhat. Nekem úgy volt, hogy szeptembertől dolgozok. Tényleg rá voltam állva, hogy húú lesz munkám, jó hely, stb.. Nagyobb betegség következtében ez nem jött össze.
És mivel ki volt tűzve a cél, amit nem sikerült elérni, így kicsit elkeseredtem. Csak aki sokkal komolyabban veszi ezeket a "fúú most kitűzök egy célt, és ha nem érem el, akkor..." dolgokat, akkor az képes egy ilyen problémánál teljesen magába zuhanni.
Ezért kell óvatosan bánni ezekkel, mert mivel a szerencsén és véletleneken kívül semmi más nem létezik, így ha nincs szerencséd, és nagyon beleéled magadat valamibe, sokkal többet árthatsz vele magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!