Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám JÓL alkalmazni...

Hogyan tudnám JÓL alkalmazni a vonzás törvényét?

Figyelt kérdés
Próbálkozom vele, de mindig rosszul. Pl szeretnék egy farmert..kitalálom, hogy milyet. Erre találok, de nem a méretembe. Vágyok valamire, megtörténik, de olyan emberrel, akit nem szeretek. Miért van ez? Most ezek kis buta példák, de először kis dologgal kell próbálni, nem? Hogyan csináljátok (aki szokta ) egyáltalán bejött valakinek? Köszi
2014. szept. 17. 14:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem nagy célokról van szó. Hogyha van olyan vágyam, ami gyerekorom óta megvan és mindig vissza tér valamiért, az azért van, mert a felé kéne mennem? Hogyha nem, akkor azt csinálok, amit akarok akkor sem fog úgy lenni? Bele törödöm abba amit kapok és akkor szép az élet, hogyha nem vagyok boldog akkor is? Lehet nekem ez túl magas :)
2014. szept. 23. 20:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Az imént azt jósolta nekem egy barátom, hogy meg kell változtatni a gondolkodás módomat és teljesülhetnek a vágyaim. Hmm ebben sem igazán hiszek, de érdekes volt :D
2014. szept. 23. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Eléggé kiforgatod, amit írok.. :D Tegyük fel, nekem gyerekkori vágyam, hogy eljuthassak Disney Land-be. Nem tartozik elsődleges céljaim közé, hogy el akarok oda menni, de legalább egyszer mindenképp szeretnék.

Ettől függetlenül ha jobban ráállnék a témára akkor se következne be hamarabb.

Néha úgymond felesleges célokat felállítani, mert az élet úgyis közbeszólhat. Nekem úgy volt, hogy szeptembertől dolgozok. Tényleg rá voltam állva, hogy húú lesz munkám, jó hely, stb.. Nagyobb betegség következtében ez nem jött össze.

És mivel ki volt tűzve a cél, amit nem sikerült elérni, így kicsit elkeseredtem. Csak aki sokkal komolyabban veszi ezeket a "fúú most kitűzök egy célt, és ha nem érem el, akkor..." dolgokat, akkor az képes egy ilyen problémánál teljesen magába zuhanni.

Ezért kell óvatosan bánni ezekkel, mert mivel a szerencsén és véletleneken kívül semmi más nem létezik, így ha nincs szerencséd, és nagyon beleéled magadat valamibe, sokkal többet árthatsz vele magadnak.

2014. szept. 24. 12:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat:) Értem én, de azt nem, hogy nem változtathatok a sorsomon, mert mindegy mi a cél az lesz aminek lennie kell. Lehet, hogy ez így van , de honnan tudjam mikor állítok fel jó vagy rossz célt? Meg akkor minek a szabad akarat? :D
2014. szept. 24. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!