Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Esetleg betörő volt?

Esetleg betörő volt?

Figyelt kérdés
Tavaly egyedül voltam otthon és hallottam egy hangot ami olyan volt mintha valaki csapkodná a kaput.Kimentem az udvarra, de a kutyánkon kívül nem volt ott senki.Pár perc múlva láttam egy árnyékot mintha valaki bement volna a házba aztán hallottam egy nagy durranást.A kutya nagyon ugatott.Végül vettem a bátorságot és bementem, de nem volt semmi.Minden úgy ahogyan otthagytam.Mi volt ez?
2014. szept. 14. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy az volt.
2014. szept. 14. 11:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak az furcsa,hogyha betörő volt akkor miért nem vitt el semmit?
2014. szept. 14. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
A "besurranó durranó" volt, aki a mosószer-bizniszben utazik és így veszi rá az embereket minnél nagyobb mennyiség vásárlására.
2014. szept. 14. 14:17
 4/8 hidra12 ***** válasza:
Esetleg azért nem vitt el semmit mert nem volt semmi értékes?
2014. szept. 14. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehetett betörő, talán nem talált semmi értékeset. Gyerekkoromban egy nyaraláson minket mondjuk egy macska ijesztett így meg, de ő csak véletlenül bent ragadt a házban, mi nem vettük észre, és bezártuk az ajtót, ő meg megpróbált kijutni úgy, hogy ráugrált a kilincsre, a szüleim nagyon beparáztak, nem mertek azonnal lámpát kapcsolni.
2014. szept. 14. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Az asztalon hagytam több mint 20000 forintot.Azt csak elvitte volna.
2014. szept. 15. 14:19
 7/8 hidra12 ***** válasza:

Sztem is macska volt. Réggen az én hím macskám kitudta nyitni az ajtót ami nem volt bezárva.

Kérdező a kérdéseden az merült fel hogy a kérdés nem hamis-e

2014. szept. 15. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
a válaszom az utolsó válaszolónak:Ha a kérdés hamis lenne akkor miért írtam volna ki?Azt hiszed van időm hülyeségeket kitalálni és írogatni?Elképzelhető, hogy macska volt.Kb 1 hónapja van itt egy macska aki a kutya ellenére is bejön az udvarra.
2014. szept. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!