Akinek mérleg a csillagjegye, az tényleg "mérlegel"?
Figyelt kérdés
a ti mérleg ismerősötök aki mérleg, az tényleg harmóniára törekszik meg minden?2014. szept. 8. 08:39
1/5 anonim válasza:
Mérleg lány vagyok és igen. Minden szempontból átrágom a fontos döntéseket, de még egy egyszerű ruha vásárlást is meggondolok, hogy kell-e tényleg,van- e rá keret..szóval óvatos és felelősségteljesen döntök. Anyum dettó mérleg, ugyanez. De ismerek mérleg lányt, aki impulzív, és nem agyalós ennyire. A harmónia dettó igaz, akkor érzem magam jól, ha szeretet van, kerülöm a valódi konfliktusokat, főképp idegenekkel, nehezen verek át valakit, őszinte és becsületes vagyok (hogy ez erény-e jó kérdés..).
2/5 anonim válasza:
Akiket én ismerek mérleg csajokat azok hol ide hol oda billegnek
3/5 anonim válasza:
Nekem egy matektanárnőm volt mérleg napjegyű (róla véletlenül tudtam), jó volt a humora, viszont emellett nagyon jó érzéke volt ehhez a reál tárgyhoz, humán tárgyakat nem is tudtam volna elképzelni neki. Ha véletlenül kijött a sodrából, akkor nagyon, egyébként nagyon kiegyensúlyozott volt, kicsit katonás, jól kezelte a kamasz fiúkat is.
4/5 anonim válasza:
ha egy fiatal tanárnéni jól kezeli a kamasz fiúkat ott már nagy hiba nincs :)))
5/5 anonim válasza:
4.) Ő már nyugdíjas, én meg már lassan 30 éves leszek, de akkoriban is aki nem tudta fogni a gyeplőt, főleg a kamaszoknál, annak a fejére nőttek. Ilyet is tudok abból az időből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!