Mi volt rád spirituális fejlődésed szempontjából a legnagyobb hatással?
Figyelt kérdés
Elsősorban hitvilága, vagy vallásra, illetve tanfolyamra gondoltam. De írhattok könyvet címet, vagy bármilyen forrást, személyt aki hatással volt rátok. Röviden, ha van kedvetek és elmesélhető, indokolhatjátok is.2014. szept. 5. 11:30
11/12 anonim válasza:
Dús Magdolna, Egyely György - Titokzatok erők tudománya és
Balogh Béla - Végső Valóság c. könyvek.
12/12 Spilerke válasza:
Volt idő, amikor én is Istenhívő voltam, meg ezotérikus, de soha nem hittem a bibliában eleve butaságnak véltem engem úgy neveltek, hogy higgyek istenben egy ideig hittem is, csak után volt az életemben egy fordulópont, ami megváltoztatott engem azóta sem tudok hinni, mert a hit számomra már kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!