Létezhet alvás közbeni hipnózis?
Figyelt kérdés
Mivel már nem egyszer előfordult, hogy aludtam, anyukámék felébresztettek, hogy kérdezzenek valamit, én válaszoltam(és volt, hogy tudatosan nem azt kellett volna válaszolnom, mert arról nem lett volna szabad tudniuk, de így az igazat mondtam el). Reggel viszont mikor mesélték, nem emlékeztem ebből semmire. Pedig azt mondták, még a szemem is kinyitottam. Nekem viszont semmi nem rémlik ebből. Valaki valami ésszerű magyarázatot?2014. szept. 4. 16:53
1/3 anonim válasza:
Nem hipnózis, csak még nem ébredtél fel sok emberrel előfordul, ahogy az is, hogy álmukban beszélnek. Sőt, van aki, ha ilyenkor kérdezik, válaszol is. De ha teljesen felébred, akkor nem emlékszik rá.
Semmi ezotérikus ostobaság nincs benne.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor miért nem azt válaszolom, amit ébren is válaszolnék?? ezt magyarázd meg! mert tudom, hogy azt nem lehet elmondani... de álmomból felköltve erről pikkpakk megfeletkezem....
2014. szept. 4. 17:47
3/3 A kérdező kommentje:
*d
2014. szept. 4. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!