Telekinézis. Tudna valaki segíteni? B LENT
CSAK olyan írjon akinek megy..aki nem hisz benne stb.ne írjon
Elkezdtem a szokásos módon tű papír radír.2 nap alatt sikerült megtanulnom körbeforgatni ment. De mostanában a tűn csak dőlöngél a papír néha le is esi kannyira. De nem fordul körbe néha már meg sem motdul. Ez miért lehet?
Ahh..egyszer úgy megnézném az ilyen szánalmas emberek fejét amikor előttük megy a dolog..vicces lenne :DD
Csak sajnálni tudom az ilyeneket de komolyan..
Ahh..én meg egyszer úgy megnézném a te fejedet, amikor már sok századik kísérletnél is ott tartasz, hogy most miért nem pörög, most meg miért pörög arra pedig erre kéne, most meg egyáltalán miért pörög mert nem kéne, és most meg miért nem.........vicces lenne :DD
Csak sajnálni tudom az ilyeneket de komolyan..
Baromi nagy egoista lehetsz te
Ezért nem jutsz tovább soha
Szánalmas..
Ahh..az egyetlen, aki soha nem fog előrébb jutni az te vagy el tudom képzelni, hogy hónapok múlva is azt a vacak Egely-kereket fogod síratni, hogy most, akkor miért nem megy, de most miért nem megy tegnap ment, de most miért nem megy a dolog..vicces lenne :DD
Egoista pedig azért vagy, mert azt hiszed, hogy gondolataiddal irányítod az Egely-kereket, csak sajnálni tudom az ilyeneket, de komolyan..
"Baromi nagy egoista lehetsz te "
Dehogyis, látod, még a tudásomat is megosztom veled: a telekinézis nem működik.
"Ezért nem jutsz tovább soha "
Én már tovább jutottam. Te ragadtál le a keréknél....
"Szánalmas.."
Tényleg az, de még jobb belátásra térhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!