Paranormális dolgok történnek velem! Mit tegyek?
Ezek a dolgok nyár elején kezdődtek velem. Az az elötti időben és még most is nagyon érdekeltek a paranormális dolgok és a legendák.(JefTheKiller,A figyelő,UFO-k stb.)
És amikor egyedül vagyok itthon furcsa zajokat és dolgokat észlelek.Például a legelső ilyen dolog az volt hogy ülök a számítógép elött és egyszer csak le hullott az összes papír és vagy 3 métert repültek.Akkor azt mondtam biztos a huzat bár be volt csukva a szobám ablaka és a szobám ajtaja is.Egy héttel késöbb ugyanúgy a számítógép elött ülve nézegettem a videókat youtubeon és furcsa zörgésre lettem figyelmes.Majd azt hallottam hogy a konyhaasztalra rácsapott valaki kétszer.Kifutottam de senki sem volt ott.Utána elkezdtem gondolkozni hogy mi lehetett ez mivel hogy csak én voltam otthon.Ezt már kicsit paranormálisabbnak tudtam be.Utána nagyon nem volt semmi.Egészen a mai nap elötti egy héten.Hallottam hogy a szobámba 4-5 órán keresztül ciripel egy szöcske.Nagyon idegesített.Majd rá egy napra jött a szomorú hír, meghalt a papám.Amikor elmentünk a papám temetésére akkor mamámék mesélik hogy a halálhír elött ciripelt egy szöcske.És a temetés elötti napon a házban volt 1 tücsök ami mindig ráugrott a mamám kezére és nem akart leszálni onnan.Ma is történt velem hogy ugyan csak számítógépezek gondolkodok hogy mit csináljak és valaki belesuttog a fülembe.Kirázott a hideg.És megint csak én vagyok itthon.Meg néha de ez nagyon ritka hogy látok fekete-fehér képeket amin fekete szemű kisgyerekeket látok.Nagyon megrémítenek néha ezek a dolgok.
És persze se a szüleim nem hiszik el nekem sem a hugom.
De mind egy is vannak mások akik ezt elhiszik nekem.
Ekkora gyökeret!
Én nem azt mondtam rá rögtön hogy paranormális.
Meg próbáltam megmagyarázni de 2 hétre rá se tudtam rá választ adni hogy mi lehetett ez.
Én is küszködtem/küszködök vele egy pár hónapja,de már kevésbé vagyok már az.Azt ajánlom sokat sokat sokat imádkozz és hidd el,lassacskán már ez a múlté lesz:-) Bár,ha atheista vagy nem tudok mit tenni ellene.Elvégre már gyakoriban sokat látok,hogy nem hisznek benne.De amit isten ad:P Elvégre nekem megadta a lehetőséget,hogy ne legyek többé paranormális.Adok egy imát privibe csak szólj,ha kell.Nekem nem kellett 3 nap és már kezdett hatni:-) Csak folytatnom kell amíg meg nem halok..bár nem gond,ha netán elfelejted minden ,,este'' elmondani azt az imát.
Ha akarod olvasni az én történeteim (xdd) szivesen leírom privátba.üdv
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!