Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem látom a jövőmet?

Miért nem látom a jövőmet?

Figyelt kérdés

Körülbelül 30 éves koromig tudom elképzelni, hogy élek. Utána nem. Nem látom magam családot alapítani, nem tudom elképzelni életem párját, és fogalmam sincs, hogy mi lesz belőlem később. Néha viszont vannak megérzéseim meg jók a rálátásaim, élelmes vagyok. Van amikor előre megmondok dolgokat kürölbelül, hogyan fognak történni. De sajnos nem tudom elképzelni, hogy én 30-40 évesen még egyáltalán létezni fogok...

Semmilyen betegségem nincs, gyakran bulizok viszont és nem vetem meg a tudatmódosítókat sem (évente 2-3x).

2014. aug. 18. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit számít miért? Lehet elfogyott az ötleted, lehet csak túlparázod a dolgot. A "legrosszabb" esetben meghalsz, ja várj! Hiszen mindenki meghal! Éld az életed testvérem, és hanyagold az ilyen aggodalmas képzelgéseket.
2014. aug. 18. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Szedj több drogot. Megvilágosodsz.
2014. aug. 18. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Tudod fiam sok ember van, aki nem lássa előre a jövőt, de ennek ellenére az mindig eljön.

Tudod fiam egyszer, mikor még nagyon fiatal voltam ez 2014 táján volt a nagyapám mesélt nekem valamit, ami így szól: Egy gólya gondosan vigyázza a tojásait miközben a róka egy napról a másikra él gondtalanul a gólya mindent eltervez a napokat , heteket , hónapokat , éveket stb. Mindeközben nem is sejti, hogy a róka kileste a fészkét pár nappal később a gólya elhagyja a fészkét élelmet keresve ezt látván a róka oda megy, s felfalja az összes tojását, miután jóllakott a róka odébbáll később haza jön a gólyamama és lássa, hogy a gyerekei sehol elkezdi keresni őket ide-oda repül meglátja őt egy vadász és agyon lövi így ér végét a történet. ;)

2014. aug. 18. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy épp a jövődet látod! - azt, hogy jelenlegi életmódoddal ("... gyakran bulizok viszont és nem vetem meg a tudatmódosítókat sem (évente 2-3x).") nincs jövőd.
2014. aug. 18. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Hasonlóan.....
2014. aug. 18. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
LSD! Állítólag trip közben nagyon jól rá lehet jönni az élet nagy dolgaira (és ez NEM vicc!!!)
2014. aug. 20. 00:04
 7/9 Szirty ***** válasza:

"LSD! Állítólag trip közben nagyon jól rá lehet jönni az élet nagy dolgaira (és ez NEM vicc!!!)"

Naja. Csak közben igazából leszarod. :-)

2014. aug. 20. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Közben igen... de utána megvilágosodsz amint kitisztulsz!!!
2014. aug. 20. 16:15
 9/9 Szirty ***** válasza:

"Közben igen... de utána megvilágosodsz amint kitisztulsz!!!"

Vagy azt hiszed :-)

2014. aug. 22. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!