Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meghalhat az ember lelke?

Meghalhat az ember lelke?

Figyelt kérdés
Azt hiszem az enyém meghalt! Olyan dolgokat tettem amiket azelőtt elvetettem volna,undorító dolgokat.Azóta semmi nem lelkesít,teljesen más vagyok. ELőtte a páromban csalódtam és a legjobb barátnőimben,mindegyik átvert,megaláztak,pedig mindig lelkiismeretes voltam,senkinek nem tettem rosszat. Ma már csak egy test vagyok,fekszek szinte egész nap,csak ha muszáj akkor megyek valahova,ha bulizok az is csak pillanatnyilag tesz boldoggá.nem tudok már szeretni sem,mindenkit megkedvelek de pár nap múlva nem érdekelnek. semmi nem életet,belül olyan üres vagyok!
2014. aug. 17. 10:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
voltam már egyébként pszichológusnál,pszichiáternél is egyaránt. igazából semmit nem tudnak segíteni én ahogy észrevettem. hangulatjavítókat írnak fel,vagy felajánlják ,hogy ilyen hülye gyakorlatokat megtanítanak nekem. hogy csukd be a szemed ,így vedd a levegőt úgy vedd,zárj ki mindent a fejedből csak a szívverésed figyeld ez megtanít majd arra,hogy egy dologra koncentrálj csak. ilyen hülyeségek. szóval nem igazán segítenek .. pedig tényleg szerettem volna tőlük valamit kapni. de aztán rájöttem,hogy csak én segthetek magamon. csak a gond az,hogy nem megy,és egyre rosszabb a helyzet,mindig azt hiszem,hogy ennél már nem lehetne,pedig de újra és újra bebizoynítom ,hogy sokkal rosszabb is tud lenni
2014. aug. 18. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!