Meghalhat az ember lelke?
Figyelt kérdés
Azt hiszem az enyém meghalt! Olyan dolgokat tettem amiket azelőtt elvetettem volna,undorító dolgokat.Azóta semmi nem lelkesít,teljesen más vagyok. ELőtte a páromban csalódtam és a legjobb barátnőimben,mindegyik átvert,megaláztak,pedig mindig lelkiismeretes voltam,senkinek nem tettem rosszat. Ma már csak egy test vagyok,fekszek szinte egész nap,csak ha muszáj akkor megyek valahova,ha bulizok az is csak pillanatnyilag tesz boldoggá.nem tudok már szeretni sem,mindenkit megkedvelek de pár nap múlva nem érdekelnek. semmi nem életet,belül olyan üres vagyok!2014. aug. 17. 10:59
1/11 anonim válasza:
Nem kell aggódni amúgy sem volt neked olyan.
2/11 anonim válasza:
Az emberek a test mozgatásával és gondolkozással társítják a lélek jelenlétét, ezért a te esetedben még "él".
Persze azt is figyelembe kell venni, hogy olyan, hogy lélek, nem létezik.
3/11 anonim válasza:
Biztos hogy van lelked csak a csalodas miatt vagy most padlon!!!! Es felsz az ujabb csalodastol ezert szerwtned igy felfogni hogy neked nincs lelked...de ez nem ugyanazz azzal hogy nincs is... csak szeretned!!!
4/11 anonim válasza:
Igen, meghalhat, de Isten visszahozhatja.
5/11 anonim válasza:
A lélek szét törhet darabokra szilánkosra és nagyon fájhat minden pillanatban magaddal hurcolni,de isten képes rá hogy össze forrassza még a legkisebb darabjait is.
6/11 A kérdező kommentje:
Hogyan?
én amúgy vallásos vagyok,apukám pap :D
na de mégis úgy érezem,hogy a lelkem akkor úgy ogalmazok jó része halott!!
2014. aug. 17. 14:19
7/11 anonim válasza:
Csak simán depis vagy vagy antiszoc. Próbálj ne egész nap a gép előtt ülni, hanem haverokat szerezni, piálni velük egy jót, meg csajokat felszedni és megdugni. Meglásd, mindjárt feltámad a lelked :D Tapasztalat.
8/11 A kérdező kommentje:
rengeteget vagyok társaságban,iszok szinte minden nap és mértéektelenül.
2014. aug. 17. 15:04
9/11 anonim válasza:
Depressziós vagy. Ezek legalábbis annak a tünetei (tudom, én is voltam az). Komolyan mondom, érdemes felkeresned egy szakorvost, sokat tud segíteni. Hívhatod a depressziót összetört léleknek is, de ez komoly betegség.
Gyógyulj meg! :)
10/11 anonim válasza:
Nem halhat meg, de én is így érzek. Nem tudok szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!