Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez miért történik?

Ez miért történik?

Figyelt kérdés

Valakinek meghal a szerette, és amikor meghal, az a fénykép, amin ő van lesik a falról vagy megreped.

A szomszédnő ad nekem egy tő virágot amit elültetek. Amikor a szomszédnő meghal , reggelre, az egész virág lerohad.

Ezek miért történnek? A fényképeset több helyen is hallottam. Az embernek megnyugszik a lelke? Bolyong?

2014. aug. 11. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Nekem azt mesélték, hogy a lelke beleszállt a tárgyba vagy ilyen.

De valszeg tudományosan arról van szó, hogy az ember kvantumfizikailag összefonódott azokkal a tárgyakkal amelyeket szeretett és amikor meghal a kvantumállapota felveszi a nincs értéket és ezzel egyidőben a tárgy is ugyanazt és megsemmisül. Vagy lehet az aurája hatott a tárgyra, mert érezte a tárgy a holografikus mező megszüntét.

2014. aug. 11. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű véletlenek kicsit kiszínezve (esetleg még kitalált jól hangzó sztorik), de semmi több.
2014. aug. 12. 07:26
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

#1: haha, kevesebb kvantummesét kéne nézned. Ez baromság.

Amúgy ezek csak téves megerősítések. Ha hétköznap elrohad egy virág vagy leesik egy kép, a kutyát sem érdekel. Ha pont azután történik, miután valaki meghal, akkor tévesen jelentőséget tulajdonítanak neki. Semmi köze az eseményeknek egymáshoz, és nem potyognak le sűrűbben a képek (és a virágok sem rohadnak el gyakrabban) halál után, mint egyébként.

2014. aug. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!