Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehetett ez?...

Szerintetek mi lehetett ez? Nagyon furcsa dolog történt velem, amire nem tudok magyarázatot adni (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegnap úgy 1:00 óra körül rákerestem a felhasználómra a kereső kidobott pár találatok egyre viszont nagyon figyelmes lettem tehát rákattintottam közben arra lettem figyelmes, hogy nemcsak a felhasználók egyezik, hanem minden másban hasonlóak vagyunk a belépésre kattintottam, ahol be kellett írni a emailt és a jelszót pár próbálkozás után meglepődve láttam, hogy belépést nyertem az oldalon.

(leszögezem, hogy a jelszóm 20 karakterből áll és rendelkezem némileg hacker tapasztalattal a jelszó, amit használok szinte feltőrhetetlen nem nagyon hiszem, hogy létezik ember, aki rajtam kívül ismerné a jelszót a beírt emailt 5 évig használtam három évvel ezelőtt töröltem).

Tehát miután beléptem az oldalon megdöbbenve láttam, hogy az oldalon megadott adatok az enyémek sőt a korunk is stimmelt konkrétan, mintha én regisztráltam volna az oldalon. Ami még furább, hogy a felhasználó ezelőtt 8 évvel regisztrált az oldalon aztán kb 9-10 perc után történt egy furcsa dolog hirtelen automatikusan kidobott az oldal a felhasználót is levették próbálkoztam párszor a belépéssel, de sikertelenül, de mielőtt kidobott volna az oldal megnéztem pár űzeneteket, aminek láttán mégjobban megdöbbentem sajnos nem tudok ezekre magyarázatot adni nektek van ötletettek?

2014. aug. 2. 17:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na, van már valami fejlemény azóta?
2016. okt. 13. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!