Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Teleport? Lent.

Teleport? Lent.

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehetséges még..

Viszont, ami teleportot csinálni szeretnének az lemásolná az adataink. S így közvetítené.

Most amin én gondolkodom az kicsit fura. Leírni elég nehéz.

De ugye ilyenkor a másolt adatokat továbbítják, s te ott vagy, meghalsz, majd újra összerak egy ugyan olyat belőled.

Vagyis meghalsz, de a másolatod tovább él ott, ahol teleportálták.

Ha lenne lélek, akkor úgy fogalmaznám, hogy a valódi lelked meghalt, de létrehoztak egy másolatot, ugye az ami a teleport másik végén jön ki. És a másolat azt hiszi eredeti, de a te valódi lelked meg meghalt.

Szóval, igazam van vagy nincs?

2014. aug. 2. 12:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
hány éves vagy? :)
2014. aug. 2. 13:10
 2/20 A kérdező kommentje:
17, de ettől függetlenül értelmes a kérdés, csak én nem írtam le értelmesen.
2014. aug. 2. 13:14
 3/20 anonim ***** válasza:
34%
Miér ne lene lehetséges? Mert ma még nem ismerjük, nem azt jelenti nincsen ! Ez gyerekes szkeptikus hiba !
2014. aug. 2. 13:26
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Ez nagyon vicces! A teleport nem úgy működik ahogy a filmekben látod, hogy elemeidre lebont és a következő helyen meg felépülsz!

A teleport lehetséges, és a való világban nem töri meg az idő dimenzióját, tehát csak olyan mintha átsétálnál egy ajtón, nem vesz igénybe időt olyan hülyeségekre mint amiket a filmekben látsz lebont-összerak. A teleportálást az emberi fajnak már nem lesz lehetősége elsajátítani, mert 50.000 fekete lyuk ereje is kevés lenne egy ilyen működtetéséhez, amit az ember már nem élhet meg, elpusztul az emberi faj már addigra, ezer évig már nem élünk főleg hogy végtelen a lehetőségek halmaza, amiben elpusztulhatunk (vándorló fekete lyuk, meteor, közeli szuper nova, na meg az emberi hanyatlás). Nincs lélek, amíg az agyad él addig élsz te is, nem fogsz felszállni mennybe vagy valami az agyad egy energia által jött létre és maga is abból él, ha nincs tovább ellátása, te sem leszel már sehol. Az emberek nem bírják elfogadni, hogy a saját kis agyuk csak egy energia maradvány amit a "nagy bumm" hagyott hátra, hiába mindennek vége egyszer, na az nagy poén lesz, felfoghatatlan, még most lépj vissza az ilyen gondolatoktól, mert belebolondulhatsz, semmi sem az aminek a mi kis csökött agyunk gondolja. Például próbáld elképzelni a semmit, tuti most egy fekete helyre gondoltál, nem nem az! Tényleg semmi, nem olyan mintha egy sötét szobában lennél, ott nincsenek érzékszervek, nincsen emberi tudat, nincs aki megfigyeljen! Nincs semmi, érted már miért mondom, hogy ne gondolkozz ilyen dolgokon. Most egy egyszerű példa: Megkapod az örök életet, semmiben nem tudsz meghalni, bele esel egy kútba ami lezárul, bennragadsz, mi lesz ezután belőled, el sem lehet képzelni. Kezdetben még én is ilyen dolgokon gondolkoztam, most meg már mi lett belőlem...

2014. aug. 2. 14:29
 5/20 anonim ***** válasza:
Huh? :D
2014. aug. 2. 14:37
 6/20 anonim ***** válasza:
ezzel a problémával foglalkozott egy dokumentum film is, a választ nem tudták, de ez csak az egyik probléma amibe beleütközünk ha a teleportálásról van szó
2014. aug. 2. 14:49
 7/20 anonim válasza:
52%
Milyen lélek? Visszamentünk a középkorba vagy lemaradtam valamiről?
2014. aug. 2. 15:02
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
a teleportáció az az, amikor bebszol és máshol ébredsz fel :-D
2014. aug. 2. 15:11
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges lenne elméletileg, csak ahhoz elképzelhetetlen mennyiségű energiát venne igénybe szerintem, ha ez megvalósítható lenne nem téged küldene el egyik helyről a másikra, hanem leklónozna téged és egy másik helyen rakná össze az adatokból a klónodat, de ehhez két teleport eszközhöz lenne szükség az egyik, amely elküldi az adatokat a másik pedig, amely összerakja az adatokból a klónt.

Ez nem úgy működne, hogy bárhol teleportálni lehetne a klónodat gondoljunk csak egy telefonhívásra, ha felhívsz valakit és az illető nem veszi fel a telefont nem történik meg a beszélgetés ugyanilyen elven működne a teleport is, ha nincs egy másik eszköz, amely az adatokból összerakja a klónodat nem történik meg a teleportálás, mert nem lenne gép, amelynek továbbíthatná az adatokat.

j2saw

2014. aug. 2. 15:19
 10/20 A kérdező kommentje:

4# Én a Michio Kaku féle "elméleti" teleportációval gondoltam ezt végig.

4# és 9#

Köszönöm a hasznos válaszokat.

2014. aug. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!