Mire figyeljek, ill. nyithatok-e olyan weboldalt, amin leírom az "extraszenz" érzékelésemet a jövőről? Jogilag is érdekelne.
Huhh, oké...
Cikk meg ilyesmi, nem volt konkrétan tervbe véve. Asztrológiai könyvet akartam ujítani, mert azzal akarok foglalkozni,de ugy vagyok vele, előbb megirom a könyvet, mert akkor megvan a reklám. Saját módszerem van, de sajnos az első példa aki lett volna a könyvben egy jó barátom, sajnos meghalt, és egyelőre nincs kedvem hozzá. Szomorú...
Szóval ha nagyon jól sülne el, esetleg, lehetne szó egy ilyenről.
Gyakorolnom kell :D A legutóbbi ilyen, ami napvilágra került újabban, azt kb junius elején éreztem meg, és hát nem örültem neki egyáltalán, és csak most történt meg.
A repülős dolgokat meg már nem is mondom. De amúgy ugye, ezzel nem mondtam konkrétumot?
:)
Kiiírni belőle? Ugy szoktam csinálni, azaz megszoktam, hogy hagyom hadd bugyogjanak fel belőlem a szavak.. Ezt minek hívják, médiumitásnak?
Megismerem már a forrást, és ideje rájöttem, ha kimondom, nekem is sokkal könnyebb. Utálok suttogni, ha nem vagyok egyedül furán is hat.
De ezzel az egésszel az a baj, hogy csak azokat veszem ésre, amik érinthetnek. Ha peldaul nem utazom vonattal, akkor a vonatos dolgokra nem figyelek, szóval terveznem kell :D
Jogilag: Teljes a szólásszabadság.
De: Ez úgy tűnik nem vonatkozik a homoszexuális, biszexuális, etnikai, politikai, céges és egyéb csoportosulásokról, túlsúlyosakról, szellemileg és/vagy fizikailag visszamaradott emberekről alkotott negatív véleményekre ill a jóslásokban ezek negatív feltüntetésere. A negatív utalások is feljelentést vonhatnak maguk után. Ezekért az embert felelősségre lehet vonni. Valamint ha bárkit káromolsz (pl Kiszel Tünde, már több embert beperelt) azért rendesen be tudnak perelni. Nem csak írásban szóban is törvénysértő. És ez csak a jéghegy csúcsa.
Ennyit a szólás jogáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!