Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok közületek,...

Vannak itt olyanok közületek, akiknek van valami különleges képességük? Esetleg ismertek olyanokat?

Figyelt kérdés

2014. júl. 31. 21:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon gyorsan tanulók most például a ninjicu-t pár nindzsás filmből tanultam meg anélkül letudom rúgni a poharat az asztalról, hogy hozzá érnék.

J2saw

2014. aug. 1. 07:45
 22/26 anonim ***** válasza:
2014. aug. 1. 22:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Látom itt mindenki elment humorheroldba és senki sem veszi komolyan a kérdést. De akkor mondjuk tehetnétek egy szívességet és nem írtok hozzá. Én azért megpróbálom komolyabban venni. Akinek nem tetszik vagy hülyeségnek gondolja, az legyen az ő baja, nem kell fikázni. Velem történtek már furcsa dolgok és ezen felül tanultam agykontrollt. Igazából ez lényegtelen. Én olyasmikat tudok/tam, hogy egy közeli ismerősöm fejébe, elméjébe bele tudtam látni. Ez alatt nem gondolatolvasást értek, hanem, hogy éreztem azt amit ő is érzett. Többször megcsináltam különböző emberekkel és mindog sikerült. Valamint néha az is sikerül, hogy ha elérek egyfajta nyugalmi állapotot, akkor megérzem, hogy egy percen belül mi fog történni vagy néhány másodperc múlva. Ez nem jóslás csak erős megérzés (valaki valamit csinálni fog). Egy barátom pedig képes nevezzük kézrátételes módszerrel, de nem egészen az, egyhíteni a fájdalmat egy sérülés után, megkockáztatom gyógyítani vagy legalábbis a gyógyulást gyorsítani. Ismétlem önmagam, ezek valós dolgok, nem kitaláltak, de ha valaki nem hiszi el, akkor nem hiszi el és pont. Fizikai értelemben, mint a repülés, láthatatlanság, nem lehetséges szerintem. Születési rendellenesség, mint a plusz végtag előfordul, de ilyen mesebeli dolgokat kizártnak tartom.
2014. aug. 2. 10:30
 24/26 blackflag válasza:
60%
én este amikor alszok egy pillanatig a jövőbe látok
2014. aug. 2. 17:51
 25/26 anonim válasza:
76%

Egyszer azt álmodtam h nevelő apám meghalt.Fehér poloban és rövid nadrágban feküdt az ágyon.Felriadtam és kimondtam a nevét és h meghalt.Visszafeküdtem.Reggel elmentem suliba és még az első ora elődt any hívott h ne menjek be orára.Bejött értem és mondta h meghalt nevelő apám.Ennek már 8éve.Az anyukálya abban a ruhában találta meg amiben én láttam.

Azota enyire konkrét dolgok nem történnek csak dezyavűim vannak sürün és amire gondolk az lessz.

2014. aug. 5. 08:08
 26/26 Vári Tamás válasza:
Igen. Kiszúrom a hülyéket!
2015. ápr. 20. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!