Vannak itt olyanok közületek, akiknek van valami különleges képességük? Esetleg ismertek olyanokat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 21:52
11/26 A kérdező kommentje:
Másnak is lehet igaza,előbb vagy utóbb is,én nem úgy írtam,hogy nem lehet.:) Csak nem szeretem annyira ezt a vallásos sztorit,mert akkor,miért lenne mondjuk előtte,több évezredes írás,feljegyzések,stb.
2014. júl. 31. 22:48
12/26 anonim válasza:
1Patrikl
Látod, mondtam Én, hogy különleges képességeim vannak.
13/26 anonim válasza:
Nekem pl. soha nem jön be a tippmixem. :)
14/26 anonim válasza:
Egyszer már leírtam itt a különleges képességemet, de akkor még egyszer: az én képességem, hogy a belélegzett oxigént át tudom alakítani széndioxiddá. Valamint kisebb tárgyakat is el tudok mozgatni (a kezemmel).
15/26 anonim válasza:
Bármilyen szerves anyagot szarrá tudok átalakitani.
16/26 anonim válasza:
Én meg hátszélben is megérzem a hülyéket.
17/26 anonim válasza:
Percre pontosan több km távolságból megéreztem a nagymamám halálát. Ha ez elég különleges, írj!
18/26 anonim válasza:
Belelátok másokba, tudom milyenek, mit akarnak, mire gondolnak.
19/26 anonim válasza:
fel tudok dugni dolgokat a vaginámba
20/26 anonim válasza:
Há' ködveskéim, ín csak simán sányi vádzsok, tudom ez ölkösörítő, döhát van ilyen.. Ín mint tisztös polgár halluttam egyöt s mást. A küldönleges kípessígem hogy poké labdákat tudok ölőhívni. Ís imádom mögfürösztöni a mockosz emböri tástyeket. Römílem töccik a kíppesítísöm és a höjös írásom.
Nade komolyra forditva a szót, hogy ne csak lefújjogva legyek, nekem van egy ismerősöm aki amolyan médium szerűség. De nem jós vagy ilyesmi, hanem lát az emberekben dolgokat, pl. A szemükben meg ilyesmi. Egy másik pedig a Szülei halála óta elméletben látja a szellemeket, vagy legalábbis valami hasonló(mondjuk lehet csak sokat szívott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!