Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halott sellőt találtak egy...

Halott sellőt találtak egy hurrikán után a Fülöp-szigeteken?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről?

https://www.youtube.com/watch?v=-9IR8j8NI7Q&app=desktop

2014. júl. 31. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Kamu.

Ha ilyet látok meg, akkor puszta kézzel nem érintem meg a haját. A filmkellék haját amúgy sem ártott volna összepiszkítani hogy hihetőbb legyen, mert így samponnal mosott és ápolt hajnak tűnik. Legyek sem voltak rajt, vagyis a filmkelléket nem kedvelik.

2014. júl. 31. 10:10
 2/10 anonim válasza:
100%
Szerintem nem igaz, en legalabbis nem hiszek ebben.Eleg tokeletes a haja is annak a sellonek :)) A mai technologia sokra kepes, ilyen videok elkeszitesere is! :)
2014. júl. 31. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy a genetikai rendellenességek közé tartozó sellő szindrómás emberek nem szoktak vízben úszni. Ha jól emlékszem a róluk olvasottakra akkor csecsemőként meg is halnak.
2014. júl. 31. 10:13
 4/10 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Minimum úszóhártyát tehettek volna az ujjai közé, mert ezzel a csoffadt farokkal nem igazán boldogulna a tengerben. A dús, hosszú szempillának természetesen a kalózok elcsábításában fontos szerepe van :)
2014. júl. 31. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Fentiekhez: szegényke mitől ilyen merev? Beleesett a gyors fagyasztóba? Egy holttestnek nincsenek tónusban az izmai. Feláll a farka/alsó lábszára, magasan tartja a fejét, karjaira támaszkodik.

A felvétel egyébként több éves, már láttam néhányszor. Az, ahogyan megközelítik, nagyon célzott. Érezni, nem spontán nézelődő, hanem eltervezetten megy az "áldozathoz".

2014. júl. 31. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Made in China.
2014. júl. 31. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kész vagyok :D asszem ez azt a videót egy-kétévvel ezelőtt is láttam nem hiszem el, hogy valaki a mai világban ilyen butaságon töri a fejét. :DD
2014. júl. 31. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2009-es feltöltés is van a youtubon, s már akkor is jót röhögtek rajta.
2014. júl. 31. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért a part felé kúszik?

Miért van így kiszáradva?

Miért nem hasonlít egy halott, halra vagy emberre?

Miért feketék az ujjai?

Miért nem fordították meg? Sokkal meggyőzőbb lett volna?

Miért ilyen aránytalanul kicsi a halfarka és mik rajta azok a csomók?

Miért a kezeire támaszkodva merevedett meg?

Miért van vörös haja (mint Disney Arieljének)?

Mi ez a kamerával való keresgélés? A várakoztatás mint legegyszerűbb filmes effekt?

Miért csökevényesek a kezei?

2014. aug. 2. 23:03
 10/10 anonim válasza:

Szerintem kamu az egész mive legy kamerást sem engednének ilyen közel egy ,,legenda" bizonyítékához.

Másrészt sztem nem támaszkodva kéne rohadnia a homokban főleg nem egy tornádó után.

2015. jan. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!