Halott sellőt találtak egy hurrikán után a Fülöp-szigeteken?
Kamu.
Ha ilyet látok meg, akkor puszta kézzel nem érintem meg a haját. A filmkellék haját amúgy sem ártott volna összepiszkítani hogy hihetőbb legyen, mert így samponnal mosott és ápolt hajnak tűnik. Legyek sem voltak rajt, vagyis a filmkelléket nem kedvelik.
Fentiekhez: szegényke mitől ilyen merev? Beleesett a gyors fagyasztóba? Egy holttestnek nincsenek tónusban az izmai. Feláll a farka/alsó lábszára, magasan tartja a fejét, karjaira támaszkodik.
A felvétel egyébként több éves, már láttam néhányszor. Az, ahogyan megközelítik, nagyon célzott. Érezni, nem spontán nézelődő, hanem eltervezetten megy az "áldozathoz".
Miért a part felé kúszik?
Miért van így kiszáradva?
Miért nem hasonlít egy halott, halra vagy emberre?
Miért feketék az ujjai?
Miért nem fordították meg? Sokkal meggyőzőbb lett volna?
Miért ilyen aránytalanul kicsi a halfarka és mik rajta azok a csomók?
Miért a kezeire támaszkodva merevedett meg?
Miért van vörös haja (mint Disney Arieljének)?
Mi ez a kamerával való keresgélés? A várakoztatás mint legegyszerűbb filmes effekt?
Miért csökevényesek a kezei?
Szerintem kamu az egész mive legy kamerást sem engednének ilyen közel egy ,,legenda" bizonyítékához.
Másrészt sztem nem támaszkodva kéne rohadnia a homokban főleg nem egy tornádó után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!