Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hatalmas erő birtokába kerülte...

Hatalmas erő birtokába kerültem, meddig tarthat a hatása?

Figyelt kérdés

2014.07.24.-én este 19 órakor az udvaron megláttam egy árnyékot és megfordultam, végül visszanéztem és ott állt egy ember, megfordultam és ismét visszanéztem és eltűnt végül ismét megfordulok és előttem áll és elaltat.

Egy terembe kerültem ahol ez az ember egy démon lehetett végül beadott nekem oltásokat és elkábultam, később amikor a nap felkelt az udvaron találom magam és a szavak csak suttogtak a fejemben, akire nézek, tudom mire gondol.

Gondolatolvasóvá tett egy démon!

Ez nem álomban történt!

A kérdés az hogy ez mennyire lehetséges és meddig tarthat a hatása és hogy ez a démon mennyire lehet veszélyes.

2014. júl. 28. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Oh ez nem démon volt hanem valami sokkal veszélyesebb lény.

Terem, oltások, elkábulás.....

Kérdező, megvan még mindkét veséd?

2014. júl. 29. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mire gondolok MOST? és most?"

Pina. Rum. Megint pina.

2014. júl. 30. 00:19
 13/13 anonim válasza:
Na ha hallod mit gondolnak mások vagy halottad azt csak úgy tudhattad meg hogy mikor ez a képességed jött akkor utána találkoztál valakivel és ha igazán gondolat olvasóvá tett volna a démon akkor az emberi természet megkívánja azt hogy megkérdezd tényleg arra gondol-e az illető akivel találkoztál és ha megkérdezted és tényleg arra gondolt akkor voltál gondolat olvasó így az az ember a bizonyítékod de másokat nem fogsz meggyőzni vele de legalább tudod h nem örültél meg.
2014. aug. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!