Az álmok lehetnek párhuzamosan futó világoknak a kivetülései?
Figyelt kérdés
Elég régóta foglalkoztatnak az álmok,az,hogy miért álmodunk és,hogy honnan erednek. Persze ezekre rengeteg tudományos teória van,de most rugaszkodjunk el ezektől egy picit az alternatívák felé. Megfigyeltem,hogy ébren általában nem emlékszek az álmaimra,csak az ébrenlétben töltött eseményekre és ez pont így van az álmok esetében is,mikor álmodok általában emlékszek az előző álmaimra viszont ami az ébrenléti világban történt azokra nem. Sokan azért vetik el azt a feltevést,hogy az álmok párhuzamos világokba nyíló kapuk,mert nincs folytonosságuk az életben történt eseménylánccal szemben,amik egy folyamatként zajlanak az idővel egyenes arányosságban. Egy meditációs teknikával sikerült elérnem,hogy minden álmomra emlékezzek,és ezeket le is jegyzeteltem. Az érdekes az volt,hogy nem is olyan szétszórtak az álmaink eseménysorozatai. Megfigyeltem,hogy az álmok olyanok mintha több sorozat futna egyszerre,mint például a TV-beli sorozatok. Azért tűnnek keszekuszának,mert nem egymás után "adják" le ezeket a sorozatokat,hanem össze vissza,egyik nap az egyikből 2 rész aztán jöhet egy másik. Ha bekapcsoljuk a TV-t,ott is azt látjuk,hogy ha egy sorozatnak vége,akkor jön egy másik sorozat valahányadik epizódja az ez előtti sorozat következő részét pedig pár hét,vagy nap után kapjuk csak meg. Most jön képbe a párhuzamos világ elmélet. Egy feltevés szerint valahányszor döntésshozatal előtt állunk,megkettőződik a világunk,például: Lesz egy olyan világ,ahol megvesszük a kiszemelt autót és lesz egy olyan ahol nem. Ez által,hogy a saját világunkat folyamatosan változtatjuk,a legapróbb eltérés is hatalmas változáshoz vezet,például ha nem az a hímivarsejt jut be a petesejtbe,amelyikből megszületett az evilágon élő adott személy. Ha létezik ez az elmélet a valóságban,akkor a kezdetek óta léteznie kellett így az evolúció is számos módon alakulhatott és mi is rengeteg különféle testbe lennénk ami még is saját magunk,hiszen ugyan az a kiindulópont. Az álmokhoz visszatérve pedig ezek a párhuzamosan,de nem feltétlen egy idősikban futó univerzumok lehetnek az álmokban futó sorozatok. Amikor feljegyeztem az álmaimat,megdöbbenve tapasztaltam,hogy több álmom is beteljesült a közeljövőben. Ezek az álmok pedig nem egyszerű álmok voltak,mintha azt álmodnám,hogy kilöttyen a kávém,így szerintem kizárható a véletlen. A jövőbe látó álmokból jutottam arra feltevésre,hogy vannak olyan világok,ahol előrébb haladt márt az idő,vagyis ahol a jövőnket élik meg jelenként és ezért lehetnek jövőbeli tapasztalataink. A kérdésem az,hogy ti mit gondoltok erről,valamint nektek vannak-e hasonló teóriáitok?2014. júl. 24. 19:27
1/11 anonim válasza:
Ha nincs benne kvantumfizika akkor tuti nem! :))))
2/11 anonim válasza:
"Persze ezekre rengeteg tudományos teória van,de most rugaszkodjunk el ezektől egy picit az alternatívák felé." ezekutan az okfejtesednek milyen emberek altal ertelmezheto kerete lehet?:D
3/11 anonim válasza:
Kb 3-4 hete azt álmodtam, hogy baleseteztem és totálkárra ment a kocsim. Előző pénteken ez valóra vált, szóval faszsetudja...
4/11 anonim válasza:
Végre már! Azthittem egyedül vagyok ezekkel a folytatásos álmaimmal. Nekem kb.4 sorozat megy évek óta álmomban,mikor melyik folytatódik,de pont onnan,ahol abbamaradt.
5/11 anonim válasza:
És több ilyen e-világi törvényeket felrúgó dolgot is tapasztaltam már,de belefáradtam a bizonygatásukba,elmagyarázásukba.
6/11 anonim válasza:
Amúgy 41éves nő vagyok,és mióta az eszemet tudom,vannak ezek a dolgok velem. 4#es
7/11 anonim válasza:
Igen. Én képes vagyok áttérni egy párhuzamos síkra.
8/11 anonim válasza:
Nagyon érdekes amit írtál.igazából engem is nagyon érdekelnek az ilyen 'álmos' dolgok :)
9/11 anonim válasza:
Lehet valami a dologban,mert egyszer azt álmodtam,hogy megyek egy általam ismert utcán és keresek egy házat és ahogy haladok egyszercsak érzem,hogy valami nincs rendjén,mert ez ugyan majdnem olyan utca de mégsem,kis apró eltérésekre figyeltem fel és ott álmomban rájöttem,hogy egy másik dimenzióban vagyok és baromi kétségbeesés töltött el,mert tudtam,hogy ha most hazamegyek akkor nem a családomat fogom ott találni,mert konkrétan azt se tudom ki vagyok! Kicsit bonyolult de asszem a lényeget leírtam!:)
Amúgy álomfejtéssel foglalkozni elég nagy badarság,mert 99%-ban az előző napi élményeket dolgozza fel az agy,számítógépes nyelven alvás közben töredezettségmentesít!:)
10/11 anonim válasza:
Sokszor elkönyveltem már magamat bolondnak az álmaim miatt,de meg kellett cáfolnom,mert az élet egyéb területén minden rendben,csak vannak 'pluszba' jósló,illetve folytatásos álmaim. Nem tudom elmagyarázni,csak valahogy érzem,amelyik jósló. Meg persze vannak a sima hétköznapi álmodásaim,ami se nem jósló,se nem folytat semmit egy másik dimenzióban. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!