Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől kapcsolodik fel a villany?

Leila78 kérdése:

Mitől kapcsolodik fel a villany?

Figyelt kérdés
Minden este mikor feküdnék lefele lekapcsolom az éjjeli lámpát, mindig tisztán emlékszek hogy mikor, de mikor olyan 3óra körül felébredek akkor már felvan kapcsolva. Nincs olyan este mikor ne csinálná, komolyan megrémiszt. Mikor valakinek mesélek róla nem hisz nekem, lehet csak én vagyok a bolond ://

2014. júl. 24. 05:28
 1/9 anonim válasza:
A szellemek szokták felkapcsolni! Tartsd nyitva a szemed félig este és szard össze magad
2014. júl. 24. 06:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Az is lehet hogy vagy álmodod, vagy te kapcsolod fel amíg alszol.

Lassan ott vagyunk már, ha valamit nem tudunk rögtön megmagyarázni, akkor vagy szellemek, vagy földönkívüli lények vannak a háttérben.

2014. júl. 24. 07:14
 3/9 Vad-Ász ***** válasza:
rakj ki egy kamerát éjszaka és reggel megnézed.
2014. júl. 24. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Éjjel 2-3 órakor a 4 dimenziós lények a démonok aktívak,de ettől függetlenül lehet egy kopogó szellem is ami kötődik

ehhez az időponthoz.Szerintem húzd ki a konnektorból.Nem kell félned különben.Van egy jó program az xParanormal Detector letölthető és kiváló eredményeket rögzít érzékenysége miatt.Én használom ,tapasztalatból írom neked.

2014. júl. 24. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Én még nem tapasztaltam ilyen lények ilyen irányú működését, de ha ezen kívüli lehetőségek is érdekelnek, akkor írok tippet:

- Ha nem egyedül élsz (ezt nem tudom), lehet, hogy valaki más járkál ki éjjel és hagyja felkapcsolva.

- Lehet, hogy alvajáró vagy, csak még nem tudsz róla, és te kapcsolod fel.

- Betörőre gondoltál már? Mindig bezárod a bejárati ajtót éjszakára?

- Esetleg van valami állatod, aki felérheti?

- Hibás is lehet a kapcsolónál valami (villanyszerelő tudja ellenőrizni).

Aztán Sherlock Holmes szavaival élve ha minden lehetséges választ kizártunk, akármilyen lehetetlennek tűnik is, ami marad, az lesz a válasz.

2014. júl. 24. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Aztamindenségit, mi lenne, ha ördögűzés helyett kihívnál egy villanyszerelőt?
2014. júl. 24. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy bolond. Valószínűleg van egy entitás a házadban, aki fel akarja hívni magára a figyelmet. Próbálj meg nem foglalkozni vele, mert annál rosszabb.
2014. júl. 24. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Talán egy angyal lesz a ludas. Mert angyalok léteznek, még én is lencsevégre kaptam egyet:

[link]

2014. júl. 25. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ez angyal(ami a képen van) akkor én a mutálódott szalámis pizza ember vagyok
2014. júl. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!