Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezekről a reptilian videokról...

Ezekről a reptilian videokról mi a véleményetek? Én eddig röhögtem ezeken, de kezdek nem annyira röhögni.

2014. júl. 19. 20:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nyelvöltögetés, "nyelvtánc" többnyire pszichiátriai gyógyszer következménye.
2014. júl. 19. 21:44
 2/15 anonim ***** válasza:

Ezek semmit nem bizonyítanak. Miért kell minden TV-ben szereplőbe reptoidot látni?

Ez videó nem elég, hogy félig az Illuminatiról szól, de végén láthatsz egy igazi reptoidot is :D

http://www.youtube.com/watch?v=w-0TEJMJOhk&feature=youtube_g..

2014. júl. 19. 21:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Olyan hosszú és vékony nyelve emberknek nincsen, az egy hüllőnyelv
2014. júl. 19. 21:47
 4/15 Napfonat ***** válasza:

2-es, ez nagyon jó.

Kérdező: It's bullshit!

2014. júl. 19. 21:58
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Adott egy rossz minőségű videó, ahol a tömörítési hibákra ráfogják, hogy gyíkember. Az eredeti videó elérhetősége sehol sincs persze, így nehéz ellenőrizni, hogy az hogy néz ki. Ez komolytalan.

A manipulatív szerkesztésről, a szájbarágásról, a zenei aláfestésről nem is beszélve. Ezeknek a videóknak a készítői ágálnak a legélesebben a médiaagymosás ellen. Pedig a videóik iskolapéldái a manipulációnak.

2014. júl. 20. 21:32
 6/15 anonim ***** válasza:
az hogy elkapta a fejét, az valóban megtőrtént és a gyík nyelve is látszott, ez nem pusztáén egy töröítési hiba. Ébredjetek fel emberek, mielőtt túl késő lesz !
2014. júl. 21. 16:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Ne röhögtessetek már, gyíkember nem létezik! Van, akinek hosszabb a nyelve, van akinek rövidebb. Lásd a nőket, van akinek kisebb a melle, van akinek nagyobb. Vagy nézd az emberek szemét, van akinek kisebb, van akinek nagyobb, mint ahogy kellene. Van egy ismerősöm, akinek kicsit hosszabb a nyelve a kelleténél, mégsem gyíkember! Van 216 méter magas kosárlabdázó ember is, mégsem T-rex :) Ti ébredjetek fel, gyíkemberek nem léteznek, ez a fantáziátok szüleménye :)
2014. júl. 21. 19:52
 8/15 A kérdező kommentje:

5.ik még el is hinném,amit állítasz,ha nem látnám rögtön a nyelv öltögetése után a saját reakcióját....mert a reakciója után elég érdekes.

A nőnek a mozdulatai pedig teljesen ember természet ellenesek,a mi nyakunk nem hátra megy,próbáltam utánozni,de úgy megrándult a nyakam,h 2 napig fájt.Én megmondom őszintén,de tényleg kezdek meginogni,h van ebben valami. https://www.youtube.com/watch?v=0_SVub9wf74

2014. júl. 23. 18:39
 9/15 A kérdező kommentje:

Vagy máshogy fogalmazva,kiöltöm a hüllő nyelvem,utána rögtön elkapom a fejem és ugrálok zavaromban,majd törlöm a számat 5.és a többi h.lye?Hát nagyon azt bizonyítja h photoshop tényleg...Ilyen nyelvvel meg csak úgy szaladgálunk,főként,h utána vissza nyerte az eredeti formját hirtelen.

Egyébként demagógoknak nem akarok bizonyítani semmit sem,úgyhogy a dög unalmas kommentjeiteknek nem írtam.

Mindenesetre elég soká kezdték el tagadni ezeket a videokat,úgy látszik az értelmesebbje elgondolkodott.Az agyi hulla szinten mozgók meg csak másoljanak a tankönyveikbe,nem érdekel.

2014. júl. 23. 18:50
 10/15 A kérdező kommentje:
1.mesélj melyik gyógyszer,érdekelne.Nálad melyik gyógyszernek van ilyen exlusive hatása?Mindenesetre az újdonság erejével hat rám,h némely gyógyszertől 3szor akkora lesz a nyelvem és kígyó módra öltögetem...
2014. júl. 23. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!