Volt már testen kívüli élményetek?
Elmesélnétek minél részletesebben?
Halállözeli-élménnyel társult, vagy spontán volt?
Mennyire tűnt valóságosnak, hihetőnek? Mit láttál?
Leégettem 4,5 ujjamról a bőrt plusz a tenyeremről foltokban. Iszonyatosan fájt. Persze kötéllel csak hogy izgalmasabb legyen. Amikor a fájdalmat érzékeltem hirtelen akkor láttam magam guggolni. Persze néhány rész teljesen kiesett. De a lényeg ott van.
Sokkhelyzetekben előfordul. Hozzáteszem nekem ez nem annyira ritka mert szorongásos "betegségem" van. Anexiety. Ennek is betudható. Nem tudom.
De meg se vedd a könyvet, leírom az alapot.
Ezt vizalizálod fényből a mellkasodra: [link]
És közben az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hangot kántálod magadban.
És megpróbálsz így elaludni. Nem árt, ha néha nappal is csinálgatod ezt a gyakorlatot.
1993-ban vagy 1994-ben történt. Egy szobában aludtam a tesómmal és anyámmal. Egyszercsak egy nagyon erős entitás jelenlétére ébredtem. Alvásparalízisem volt, kétségtelen, mert meg sem tudtam moccanni. Ráadásul a fal felé voltam fordulva, amitől még jobban beparáztam. Ez a jelenlét egyáltalán nem volt barátságos. Szó szerint kitépett engem a testemből. Később olyan érzésnek festettem le, mint amikor a predátor kitépi az ember gerincét a koponyájával együtt a testből. Még szakadó, recsegő hangok is együtt jártak a jelenséggel.
Bár ordítani nem tudtam, valamilyen nyöszörgő hangot sikerült kipréselnem magamból, mert tesómék felébredtek, és röhögtek rajtam anyámmal. Anyám utasította tesómat, hogy ébresszen fel. A szörnyű az volt, hogy az egészet a plafonról néztem végig, ahol egy vakítóan fényes lyukba akart az a lény behúzni (a plafonon keresztül). Ha nem ébresztenek fel, bizonyára sikerül is neki. Ennek a lyuknak a pereme pedig izzott, forrt, mint az olvadt, bugyborékoló vas.
Amikor tesóm már erősen rázott, akkor sikerült kinyitnom a szemem is, és oly erővel zuhantam vissza a testembe, hogy sohasem hittem volna.
Abban az időszakban még háromszor megismétlődött valami nagyon hasonló(kb. 3 hónap alatt 4x)
Köszönöm eddigi válaszaitokat, és külön köszönet azért, hogy hogy komoly válaszokat írtatok!
Várok még válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!