Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Angyaltanfolyamon vett már...

Angyaltanfolyamon vett már részt valaki?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hasznos? Hol vannak ilyen tanfolyamok Budapesten kívül? Találtam egyet Pesten, 2 napos 25.000 ft-fő. Én vidéki vagyok 10.000ft-om lenne felutazni. Az ilyen tanfolyamok lényege nem az lenne,hogy a szeretetet, tudást haszonélvezet nélkül adjuk tovább?!
2014. júl. 16. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Felcsapok én is ilyen angyaltanfolyamvezetőnek, meg csinálok démontanfolyamot is meg szellemtanfolyamot is. Amennyi hülye van itt a gyk-n, csak belőlük is simán multimilliomos lennék, az tuti.
2014. júl. 16. 23:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem akarok bunkó lenni de igazad van előző sajnálom ez tény aki erre akarja költi a fölös pénzt az inkább tehetné hogy jótékonykodik.
2014. júl. 16. 23:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Szöveget értelmezni nem sokan tudnak, sajnos. Mint írtam, nem értem, hogy az ezoterikus dolgok továbbadásához mért kell pénz. Sokan unatkozhattok, ha olyan témához is hozzászóltok, ami nem érdekel, és nem hisztek benne.
2014. júl. 17. 18:42
 14/15 Napfonat ***** válasza:

Sajnos sarlatánság! F.E. Eckhardt Strohm zsebébe vándorol a hiszékenyek pénze.

Igazad van a kérdésben! Ha egy eget rengető módszer lenne! Ha tényleg képessé tennének bennünket a "kelj fel és járj" jelenségre, a gyógyításra, akkor ingyen kéne tanítani. Mint egy új keresztséget, úgy kellene mindenkit "megkeresztelni", pontosabban beavatni, hogy mindenki képessé váljon a gyógyításra az angyalok segítségével!

Nem! Nem azt mondom, hogy nincsenek angyalok. Azt mondom, hogy a R.A.I.-s tanfolyam nagybetűs SARLATÁNSÁG!

Csak a lóvéd kell nekik.

2014. júl. 17. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:

"Sokan unatkozhattok, ha olyan témához is hozzászóltok, ami nem érdekel, és nem hisztek benne."

Csak pontosan annyira, mint te, hogy ilyen kérdést írsz ki ;)

2014. júl. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!