Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Angyaltanfolyamon vett már...

Angyaltanfolyamon vett már részt valaki?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hasznos? Hol vannak ilyen tanfolyamok Budapesten kívül? Találtam egyet Pesten, 2 napos 25.000 ft-fő. Én vidéki vagyok 10.000ft-om lenne felutazni. Az ilyen tanfolyamok lényege nem az lenne,hogy a szeretetet, tudást haszonélvezet nélkül adjuk tovább?!
2014. júl. 16. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nem már komolyan ilyenekre akarod kidobni a pénzed? A szeretetet, tudást haszonélvezet nélkül adjuk tovább azt anélkül is meg lehet tanulni hogy ilyen hülyeségre költsd a pénzed.
2014. júl. 16. 19:07
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Én már vettem részt ilyenen, sőt, továbbképzésen is voltam. Már nem csak angyali fokozatom van, hanem arkangyali és farkangyali is, jövő hónapban megyek a kvarkangyali fokozatra. Azzal már nem csak az áldást, de őslevesenergiát is tudok majd osztani.
2014. júl. 16. 19:15
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Azért nem kell gúnyolódni nem az ő "hibája" hogy ilyenekben hisz. Kedvesen is fel lehet világosítani.
2014. júl. 16. 19:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tartom hülyeségnek az ilyen dolgokat és szívesen fejleszteném magam az ezotéria területén segítséggel. Még az is oké lenne, hogy bizonyos összeget elkérnek mondjuk egy helyiség kibérlésére.
2014. júl. 16. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
No, hát ennyibe kerül a helység kibérlése.
2014. júl. 16. 19:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ezoterikában is van pénz ha azt nézzük, most nézzétek meg hogy mennyibe kerül felhívni egy jóst vagy egy látót 450ft körül per perc, és elég sokan felhívják szóval hajrá.
2014. júl. 16. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Jó de ez akkor is boccs de hülyeség! Az ilyen dolgokat nem kell tanítani ráadásul pénzt elkérni érte ezt az ember saját éltében kell hogy megtanulja.
2014. júl. 16. 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen! A Béla az volt! Őrangyalszakra ment. Azóta is ő oltalmazza azokat, akik nélküle nem találnának haza részegen a kocsmából!
2014. júl. 16. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Angyaltanfolyam....ez kb annyira hangzik hasznosnak mint egy árvíztűrő tükörfúrógép -.- de hogy ne csak OFF legyen rakd el azt a pénz inkább a jövő évi Balaton Soundra! Ami lézer show meg tömény ital mennyiség ott van fogsz te még angyalokat látni
2014. júl. 16. 20:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a zsebét tömöd a pénzeddel, annak biztos jó, mert nem kell dolgoznia, a sok balek önkét adja át neki a keresete egy részét a semmiért.
2014. júl. 16. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!