Ti hisztek abba hogy ha valamiben erősen hiszel akkor az teljesül?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 20:57
11/22 anonim válasza:
Én hiszek Istenben, de még nem teljesült.
12/22 zotyesz89 válasza:
Nem mást mint a vonzás törvénye kérd várd türelmesen és megkapod
13/22 anonim válasza:
Én repülni szeretnék (magamtól, minden segédeszköz nélkül), nem kicsit vakmerő lenne "nagyon erősen hinni benne" aztán leugrani a 10.ről.
14/22 anonim válasza:
Nem. Tenni kell érte, nem elég hinni.
15/22 anonim válasza:
Én abban hiszek, h ami meg van írva, az teljesül, ami nincs, az meg nem.
én pl 10 éve várok arra, h a párom megkérje a kezem (hiteget is), teszek is érte (10 évben sok munka van), iszonyú erősen akarom...ő viszont ha nem akarja, akkor hiába...ennyi.
17/22 anonim válasza:
Segíts magadon az Isten is megsegít - elvben hiszek.
Abban, hogy ülök a valagomon és várom, hogy a számba repüljön a sült galamb, no abban nem hiszek. És nem hiszem, hogy Isten kedvelné a lustákat, és csak hittel a kedvében lehetne járni...
Ha te magad is mindent megteszel azért, hogy amiben hiszel, az teljesüljön, az más.
19/22 anonim válasza:
A dolog működik, persze nem úgy hogy most akarom és most lesz. Nézd meg a jogosítvánnyal rendelkezőket. Ők akarták azt hogy legyen ezért elkezdtek rajta dolgozni hogy megvalósuljon. Vagy a kisgyermek karácsonykor amit akar azt általában megkapja. Az egyiknél rajta múlik a másiknál nem. A dolog működik mindegy milyen módon, de az esetek túlnyomó többségébe kell a kell érzés amiből jön motiváció, és abból a tenni, utána a lenni. Simán csak ábrándozva nem lesz. Mert nem elég a motiváció. Ha elég erős a motiváció akkor az túlnyomó többségbe teljesül is, csak az idő és a kitartás a kérdés ekkor már.
20/22 anonim válasza:
Helyesbítek: *mert nem elég erős a motiváció*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!