Segíthetek Neked valamiben?
igen nekem :)
nemakarom elveszteni a fejem :(
:(
Nincs olyan férfi ismerősöd aki tudna Neked segíteni? A rendőrség (ha esetleg szóltál nekik) gondolom nem csinál semmit, de esetleg valamilyen szervezet tudna segítséget nyújtani. Tudom ez rajtad nem segít, de sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. :(
Kedves 7-es válaszoló!
Sajnálom, de ilyen dolgokhoz nem igazán értek. De remélem valaki más igen, ha ezt esetleg olvassa:)
Törit szerintem úgy a legegyszerűbb tanulni, ha csinálsz magadnak egy vázlatot 1-1 témához, elég ha csak kulcsszavakat, neveket írsz fel. Vagy ha könyvből tanulod, esetleg "kidekorálhatod", húzd ki a neveket, fogalmakat, évszámokat. Én mikor vizsgákra készültem, csináltam magamnak ilyen cetliket, kiragasztottam, fürdőbe, konyhába, akárhová, és többször ránéztem 1 nap, úgy jobban megragadt. Illetve vannak fent a neten tök jó dokumentumfilmek, bár én inkább 20. százados filmeket ismerek, amik szintén segíthetnek hamarabb megjegyezni a dolgokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!