Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valakit...

Létezik olyan, hogy valakit elátkoztak? Mert alapból ilyen szerencsétlen nem lehetek!

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
El vagy átkozva ! Hívd fel az EZO TV-t a rontás levételénez
2014. júl. 6. 15:56
 2/10 A kérdező kommentje:
De ők csak energiát tudnak küldeni :(
2014. júl. 6. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen szerintem pl engem elatkoztak, ugyhogy egyutt erzek
2014. júl. 6. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Ők (TV)nem tudnak energiát küldeni,csak,h még hülyébb legyél,ezek komolytalan műsorok,csak a pénzre mennek,mint minden csatorna.

Egyébként igen,el lehetsz átkozva és az egyik átkozó,ha nagyon peches vagy,az,aki a legjobb arcát mutatja(ez lehet közeli családtag)

2014. júl. 6. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül kérdező!
2014. júl. 6. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
A szónak nagy hatalma van. Ha valaki megátkoz valakit, az súlyos következményekkel járhat. De lehet elenne védekezni. Méghozzá pozitív megerősítésekkel! És az átok már hatástalanítva is van. Persze, ez csak tipp.
2014. júl. 6. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, lehet hogy valaki direkt átkozott meg (de ehhez gyomós indoknak kellene lennie, és ha nem tettél semmi rosszat más ellen akkor nem átkáznának meg), de lehet hogy csak "véletlenül".

2 évvel ezelőtt átkoztam meg valaki hasonlóképpen, de ezt nem egyedül csináltam. Barátnőimmel égettük el az egyik volt barátnőnk szalagját. 1 évig nem találkoztunk, de egyszer összefutottam vele és azt mondta nagyon rosszul mennek a dolgai (nem tudott tovább tanulni, anyukája rákos lett, a munkahelyéről kirúgták, a barátja pedig elhagyta...). Mi úgy szabadultunk meg tőle hogy visszamentünk oda, ahol elégettük a szalagot és visszavontuk az átkot, füstölőt égettünk és bocsánatot kértünk. Azóta persze nem lett multimilliomos a lány, de sikerült egy normális állást találnia, új barátja van és most boldogabb.

Nem direkt csináltuk, csak hirtelen fellángoló haragból.

De az is elképzelhető hogy tényleg csak bénácska vagy, ahogy én is...sajnos vannak ilyenek, én is együtt élek azzal hogy óránként elesek, beverem valamim, stb... :D

2014. júl. 7. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es! Ez most komoly?! A pofádra átkot mertél venni? Tudtad-e, hogy Istentelenséget követtél el? És tudtad-e, hogy az átkozó nem ússza meg következmények nélkül? Valóban ennyire imbecilis vagy? És szegény pára szenvedésén te röhögtél? Te nem vagy normális sem és emberszámba sem mész!
2014. júl. 7. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Great Spirit:

Hol írtam hogy nevettem ezen? A barátnőim közül egyedül én hiszek az ilyenekben, csak azért kértünk bocsánatot, stb... mert az én lelkemet nyomta. Őket nem érdekelte az ilyesmi, nem gondolták hogy az amit csináltunk "megátkozás" lett volna. A pillanat hevében mindenki követhet el hibákat, emberek vagyunk.

Kérdésedre a válasz pedig, igen tudom, háromszorosan száll vissza rám. Konkrétan Istenben nem hiszek, ezért ez a része tárgytalan. Büntetésemet pedig majd az Istennőtől megkapom, lehet hogy holnap, de lehet hogy majd csak halálom napján, ez már csak ránk tartozik.

De eltérünk a tárgytól....

2014. júl. 7. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Az átok visszaszáll az átkozóra, úgy vigyázzatok!
2014. júl. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!