Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért titok a titok?

Miért titok a titok?

Figyelt kérdés
leszögezném, hiszek a vonzás törvényében, mert egészen kicsi korom óta így élek, és többször jön be, mint nem. De ez mindegy. Miért hívják titoknak? Ha titok, miért csináltak belőle könyvet meg filmet?
2014. júl. 2. 15:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%

Egyből leírod ami eszedbe jut?

Amúgy azért mert így eladhatóbb, marketing... semmi egyéb különös, és megmagyarázhatatlan oka nincs.

2014. júl. 2. 15:20
 2/22 A kérdező kommentje:
igen, de csak a te kedvedért.
2014. júl. 2. 15:22
 3/22 anonim válasza:
100%
Mert ha nem lenne titok, nem neveznénk annak, illetve nem lenne mit titoknak nevezni, ezáltal ez fel sem merülne az emberekben, de még csak esély sem lenne ilyenekre gondolni, mivel nem létezne és nem lenne amiről eszébe jutna az embereknek a titok.
2014. júl. 2. 15:59
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Így többen megvették a könyvet, mert azt hitték, hogy valóban titok, holott a témáról már évekkel ezelőtt is írtak többször is, csak mindig más néven.
2014. júl. 2. 16:09
 5/22 A kérdező kommentje:
Sőt, erről már a biblia is ír. "Kérj és megadatik" vagy valami ilyesmi... Szóval ez az írónő plagziálta a bibliát.. Na jó, ezt már lehet csak én gondolom túl :D De kvára nem titok.
2014. júl. 2. 16:13
 6/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem árulhatom el.
2014. júl. 2. 16:43
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Nyilvánvalóan marketing célból.

A "titok", "rejtély" és hasonló címszavak figyelemfelkeltőek. A könyv vásárlója úgy érezheti, hogy valami különleges, nem mindennapi dolgot tud meg.

Be is jött üzletileg, holott semmilyen titok nincs benne.

2014. júl. 2. 16:47
 8/22 A kérdező kommentje:
Én nem vettem meg, csak a filmet néztem meg, nem is értettem, ezen most mi akkora titok? De jól csinálta a csaj, hülyékből lehet megélni.
2014. júl. 2. 16:55
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A titok attól lesz titok, hogy nem árulód el tehát, ha mindenkinek elmondod, akkor nem lesz többé titok szóval csak tartsd a szád, s ne áruld el a #10-es válaszírónak, mert tovább adja.
2014. júl. 2. 17:14
 10/22 A kérdező kommentje:
ez egy 7pecsétes titok :o
2014. júl. 2. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!