Szerintetek feltör a világunkra nemsokára a gonosz, a sátán valamilyen formában?
Sátán, mint olyan nem létezik. Sátáni dolgokat tesznek emberek. Világháborúk, egymás gyilkolászása, stb. De az jelző csak képletes.
Milyen formára gondoltál? Vörösfejű szarvakkal?
Nem tör az sehova, itt van otthon.
Ez itt a pokol, csak jó a marketingje. Innen csak a jók és az ártatlanok mennek el, a rosszak és bűnösök maradnak.
Pont ezzel a témával foglalkoztam az utóbbi időben sokat, és igencsak megdöbbentő dolgokat olvastam, amitől én is elkezdtem félni, főképp hogy a forrásaim mind megegyeztek...
Kezdeném elsősorban a világ leghiresebb könyvéről, a Bibliáról, azonbelül Jelenések könyve. Feketén fehéren le van irva az, hogy az antikrisztus a Földre fog jönni, de időt nem mond. Pusztulást ir, de a keresztényeket megmenti Isten, igy megtisztitva a világot a gonoszságtól.
Na most, elgondolkozhatunk azon, hogy a világ amlyben élünk iszonyatosan romlott, ha ez a lény, démon, gomosz eljönne a Földre óriási "tisztitást" tudna csinálni.
És ezt a tényt még két forrás alátámasztja :
-egyik a outube-on jelenlévő videó, akit érdekel nézze meg : A földönkivüliek és a Vatikán... Beszél róla a II. világháború ideje alatt lévő egy érdekes eseményre... 3 kislány előtt megjelent egy a Földre szállt (Szent Mária szerű lény) és pusztulást igért a Földre... SZóval Jelenések könve és ez a kislányokkal való idegen lény jóslata már megegyezik.
-másik forrás, egy könyv, mely csak a neten tölthető le, könyvesboltban személyes okok meg a tartalma miatt nem árulható... Atlan a neve a könyvnek,de ebben a világvége már másképp van : itt a Földnek csak 100 évet jósol még az iró, amit ő is biztos forrásból tud (ha lehet hinni, egy földönkivüli mutatta meg neki még gyerekkorában az igazi élet mozgását, de akkor még nem realizálta a dolgokat és felnőttként leirta őket).
-harmadik forrás : Gaudeamus jóslatai, mely szintén alátámasztja a Bibliát, melyben antikrisztus eljötte---boldog élet (mint Atlantisz korában)---ismét háború a Földön.
Innen mindenki következtethet amit akar.
Az elsővel kell egyet értenem.
Nem tartom kizártnak, hogy létezik Sátán, ahogy Istent sem vetem el. De nem a Sátán a fő ellenség, hanem mi, emberek... :( tönkretesszük a saját élőhelyünket a pénzért. A pénzért, amiből élünk, amiből enni veszünk. De ha mindent kiírtunk, és nem lesz mit enni, akkor hiába a pénz, amiért ment ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!