Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek az elméletét tartjátok...

Bence7900 kérdése:

Kinek az elméletét tartjátok hihetőbbnek?

Figyelt kérdés

Kent Hovind

vagy

Erich von Däniken

2014. jún. 22. 12:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mivel kapcsolatban?
2014. jún. 22. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés miért a tudományok rovatba került? Egyik emberke sem nevezhető túlságosan tudományos beállítottságú figurának.
2014. jún. 22. 12:27
 3/13 anonim válasza:
100%
Mert egyébként ők kik? Egyik névvel sem találkoztam még. Miben alkottak nagyot, ha tettek ilyet?
2014. jún. 22. 12:29
 4/13 anonim válasza:
100%

Na, vettem a fáradságot, és begugliztam.

"Kent E. Hovind (born January 15, 1953) is an American young Earth creationist and conspiracy theorist..." Ennyi elég is volt belőle.

"Erich Anton Paul von Däniken arról vált ismertté, hogy könyveiben és filmjeiben felvetette annak a lehetőségét, hogy a prehisztorikus időkben egy magasan fejlett földönkívüli civilizáció tett látogatást a Földön, és segédkezett őseink civilizációinak felemelkedésében."

Belőle ennyi volt elég.

Osztom #2 véleményét. Ezt a kérdést át is passzoljuk az Ezoba.

2014. jún. 22. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi ez, hihetőségi verseny?

Nem inkább az igazságot kellene kinyomozni, kikövetkeztetni?

Én nem hiszem, hogy a fent említett két szerzőt eme törekvésben komolyan kellene venni.

2014. jún. 22. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mintha elhinném bármelyiket is, de akkor már inkább Daniken. Mert ezek a tűzokádó dínós hülyeségek Hovindttól.. fúj.
2014. jún. 22. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kent Hovind-al az a gond, hogy egy röpke 1000 évet lemaradt a történelem és tudomány fejlődésben . A sötét középkorban nagy sikere lett volna, de ma már csak megnézed, szörnyülködsz hogy lehet valaki ilyen buta vagy nevetsz egyet és ennyi :-)
2014. jún. 22. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Erich von Däniken
2014. jún. 22. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
vagy
2014. jún. 22. 15:02
 10/13 Dennis Moore ***** válasza:
Mindkettő elmélete alapvető tudományos tényeket mellőz, mindkettő hihetetlen. Mindkettő vallásos (az egyik fundamentalista keresztény, a másik ufó-hívő), aki a hitét áltudományos módszerekkel kívánja bizonyítani.
2014. jún. 22. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!