Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Félni a tükörtől?

Félni a tükörtől?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy nem vagyok babonás, de még mély hívő se. De valamiért félek belenézni a tükörbe, mintha attól tartanék, hogy nem magamat látom majd benne. (Tudom, szánalmas és hülyeség) Fogalmam sincs, mitől lehet, de már idegesít a dolog, hogy nem tudok néha nyugodtan besétálni a fürdőbe, mert ott van bent egy "tükör". (És ilyenkor amolyan "csakazértis" alapon mindig odanézek, és - meglepő módon - mindig magamat látom. Nem értem, és zavar, mitől lehet és mit kezdhetnék vele?

2014. jún. 13. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Először is leszögezném, hogy nem vagyok babonás, de még mély hívő se. De valamiért félek belenézni a tükörbe, mintha attól tartanék, hogy nem magamat látom majd benne."

Eeegen, pont az ilyen és hasonló dolgokat jelenti az, ha babonás az ember. Megmagyarázhatatlan félelmei vannak közönséges, hétköznapi, triviális dolgoktól. Majd kinövöd idővel, ha rájössz, hogy nincs semmi félnivalód a tükröktől. Ha meg nem, és jó neked rettegésben leélned az egész életedet, akkor nem fogod kinőni.

Vannak emberek, akik nem érzik jól magukat, ha nem félhetnek valami hülyeségtől. Lehet, hogy te is ilyen vagy.

2014. jún. 15. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, kiskoromban, pár horror után nekem is előjött. De már kinőttem.
2014. jún. 15. 23:10
 13/13 anonim válasza:
Omg! Akkor én is tükörbigyó fóbiás vok!! :OO Félek hogy aki visszanéz más pofát fog vágni, pl ha full komoly vok elkezd mosolyogni. Vagy integet. Meg különösen félek a "tükörvilágtól" vagy mifenétől ami "állítólag" a türörben lévő világ! Jujj!! Rá gondolni is félelmetes.Ezt lehet gyógyítani? :O
2014. jún. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!