Hogyan utazhatnék vissza az időben? A pusztulás szélén állok és ez az egyetlen esélyem.
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 17:46
1/10 anonim válasza:
Sajnos időutázásról még nem hallottam de nézz utána keresgélj weben...
2/10 anonim válasza:
Ez még a "vámpírrá akarok változni"-nál is jobb..
3/10 anonim válasza:
Az attól függ milyen jellegű pusztulás néz ki
4/10 anonim válasza:
Én is szeretnék most visszautazni,már vagy 1-2 hónapja,mert én is a pusztulás szélén állok.Sajnos nem tudom a választ.
5/10 anonim válasza:
Ha visszautaznál, komoly következményekkel járna másokra is nézve. Bármi amit megváltoztatsz, hatással van a jelenre és jövőnkre. Sokan meghalnak vagy megsem születnek, megszűnnek létezni. Feláldoznál másokat, csak hogy mentsd magad?
6/10 anonim válasza:
Az időutazás paradoxonhoz vezet jobb, ha beletörődsz a pusztulásba most hallgassunk egy szomorú ide illő zenét. : [link]
7/10 anonim válasza:
Erősen koncentrálj, talán sikerül visszaküldeni a tudatodat. Mint az új x-men filmben. Ha sikerül, tegyél már meg egy szívességet. A 2094758939 telefonszámon hívd fel az unokatesómat, és mondd már meg neki 2014.06.03.-án, hogy 10 perccel hamarább menjen a tüzépre, mert akkor még lesz osb lap. Kösz!
8/10 anonim válasza:
Kérdező :DDD ha ez csak így működne, Magyarország már rég szuperhatalom lenne az egész kontinensen... :D
9/10 Maddii válasza:
Az időutazás lehetséges.
Szerintem a kérdező nem viccből rakta ki a kérdést. Ha igen akkor nem volt vicces.
(A dátumot nézve elkéstem, de azárt leírom:
Elvileg Arizonában van egy időkapu. Állandó helye nincs "vándorol". Nem minig jelenik meg. Viszont ha szerencsés vagy te leszel az első aki kipróbálja.
Mert ez mind feltételezés...de igaz lehet.
10/10 Maddii válasza:
#1 A weben alig can értelmes információ erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!