Hogy vonzzam be a gazdagságot?
Figyelt kérdés
Konkrétan pénz kellene hiszen még saját szobám sincsen! Tudtok ötletet adni? Hogy vonzzam be?2014. máj. 21. 19:30
21/29 F.Istvan93 válasza:
:\ nézd meg a Titok című dokumentumfilmet, ha még nem láttad. Én nem kifejezetten hiszek ezekben a vonzásokban, úgy gondolom ez a jelen hangulatodtól és a látóképedtől függ igazán (hogyan tekintesz, tudod befogadni a dolgokat/problémákat, legyen az akár a pénz is).
Viszont ezt a filmet érdekesnek találtam és a pénz bevonzásáról is van szó benne.
22/29 anonim válasza:
Ajánlom, hogy nézz geografic-ot. Hétfő esténként szokott menni ilyen műsor. Rgy nyeszlett csávó magyarázza, hogy mit kell tenni azért, hogy javítsunk az életünkön.
23/29 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy pl nyerünk a lótton. Ez minden vágyunk. Természetesen én sem hiszek abban, h előtted megjelenik egy húszezres. Istenem... :D
21:34 igen pontosan ilyen ötleteket vártam, de helyette csak oltogatnak. xD
2014. máj. 22. 12:23
24/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nincs tévénk mivel az is elromlott. Itt minden... Pénzünk nincs rá.:(
2014. máj. 22. 12:24
25/29 A kérdező kommentje:
Dolgozni meg 3-man is dolgoznak a családban, persze nem luxushelyen.. én meg nem tudok még mivel beteg a lábam.
2014. máj. 22. 12:26
26/29 anonim válasza:
jelenleg sokan úgy vonzzák hogy ÁFÁt csalnak és kutyát nem is érdekli a hatóság környékén.
27/29 anonim válasza:
tanulj meg vmi számítógépes munkát, rögtön gazdag leszel :) pl Java programozó legyél
28/29 A kérdező kommentje:
Ahhoz sok iskoláztatás kell.. nekem meg kevés van
2014. máj. 22. 16:09
29/29 anonim válasza:
Ha hívod Alexander mágust, ő rögtön pénzenergiát küld. Ez a legegyszerűbb módszer. Oktalanok, akik nem fordulnak rögtön hozzá, mikor itt a kézenfekvő lehetőség mindenki számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!